85 timer har MTV-vært Anne Lindfjeld tilbragt under nålen.

Hvad har du fået tatoveret?

Da jeg var 21, fik jeg lavet den første vikingeinspirerede tatovering på ryggen. Siden begge mine hænder, arme og nakken. Lige nu er jeg i gang med en ny tatovering på ryggen – de første seks timers opstregning er klaret, men der mangler vel yderligere otte timers opstregning inden der skal farver på. Det bli’r nok min yndlingstatovering, men det siger jeg jo hver gang.

Det forestiller en fugl med udbredte vinger og et dameansigt med horn.

På højre arm har jeg bla. jeg en zombie-madonna, der rejser sig fra graven på en kirkegård med flagermus omkring. Min venstre arm er en Las Vegas-arm. Jeg har været i Las Vegas fire-fem gange, men jeg har nu aldrig spillet.

Hvorfor alle de tatoveringer?

Fordi jeg synes tatoveringer kan være sindssygt flotte. Jeg samler på kunstværker – på min egen krop. Det er min måde at være forfængelig på, hvor andre bruger tusinder på tasker, diamanter eller dyrt tøj. Mine øjne bliver også draget af kroppe, der er tatoverede. Men jeg er en smule snobbet omkring det. Det skal være godt arbejde, hvor der er lagt nogle penge, tænkt over kunstneren, og der har været blod, sved og tårer bag.

Hvad er dårlig smag?

Jeg kan ikke stille mig til herre over hvad der er god og dårlig smag, men »Istedgade-tatoveringer« og den slags, der er lidt klistermærke-agtige siger mig ikke så meget. Tribal-tattoos synes jeg virker som kedelige, og jeg mener ikke de forskønner kroppen.

Hvad er dit råd til dem, der overvejer en tatovering?

For det første skal de lige vente. Og så vente lidt længere. Hvis jeg var blevet tatoveret, da jeg var 18, ville jeg have fortrudt det i dag. Jeg var 21 første gang. Et godt råd ville være at købe nogle tattoo-blade og se, hvilken stil man kan tænke sig, og samtidig lære de forskellige kunstneres stil at kende. Ikke alle der nyder en Monet, nyder en Picasso.

Du er jo blevet tatoveret over det hele. Hvor gør det mest ondt?

Det gør generelt ondt over det hele! Jeg troede ,det ville gøre mere ondt på hænderne, men det var ikke slemt. Albuerne er ikke så rare, håndledet på indersiden – den tynde hud gør afsindigt ondt. Det smerter også i nakken og på rygsøjlen, også på ballerne – det gør sindssygt ondt.

Skræmmer dine tatoos nogle fyre væk?

Ja, helt sikkert. Folk er ikke blege for at sige, at det er klamt eller grimt, men så er det nok heller nogen, der ville fange min interesse.

Synes du mænd skal være tatoveret?

Det er klart, at det fanger mit øje, men det er ikke et krav til en kæreste. Hvis det er den gængse, kedelige tykke tribal-tatovering, så er jeg smuttet. Hvis ikke det er god kunst, vil jeg hellere have en uden.

Kan du godt gå i ubemærkethed i supermarkedet med bare arme?

Nej! Det kan være voldsomt irriterende, at nogle fremmede mennesker tager det som en åben invitation til samtale eller berøring. Det kan være meget grænseoverskridende.