Den tidligere Bagedyst-vinder og nuværende tv-vært Annemette Voss mener ikke, at folk kender hende, som hun i virkeligheden er.

Annemette Voss sad i sidste uge ude i sminkerummet, inden hun skulle ind at interviewes i Aftenshowet på DR. Hun skulle ind for at tale om bedsteforældres rolle, og inden hun gik på, spurgte make up-artisten, om hun skulle krølle Annemette Voss' hår, 'for det var jo så pænt'.

Og så var det, at 'alt strittede' i Annemette Voss, skriver hun på sin blog. Det, som var problemet, var ordet 'pænt', fortsætter tv-værten. For ifølge Annemette Voss havde make up-artisten fået det helt forkerte indtryk af, hvem 'Bagedyst'-vinderen fra 2013 i virkeligheden er.

'Og jeg vil faktisk gerne vise verden den virkelige udgave af mig. Ikke en eller anden nuttet lyserød kagekone med krøller. Nok er jeg til tider meget lyserød og har da også krøller ind i mellem, men jeg føler mig ikke som den pæne pige, forstår I? At være en pæn pige klinger lidt af at være uinteressant og ufarlig. Jeg føler mig anderledes. Vildere. Sjovere. Mere mærkelig og skrupskør oveni bolden end de pæne piger, jeg kender,' skriver Annemette Voss, der er for tiden er vært på TV 2s sommermagasin 'Sådanmark'.

På bloggen tilføjer Annemette Voss, at selvom hun er vild med at bage lyserøde kager, så er hun også både feminin og kæk. Og hun har holdninger og elsker at gå kritisk ind i en diskussion.

Selv forklarer tv-værten sit indlæg med, at der er noget inde i hende, der trænger til at komme ud. Det mærkede Annemette Voss for alvor for fire år siden, da hun efter at have vundet 'Den store bagedyst' gik fra sin mand og blev skilt. Udviklingen blev endnu tydeligere, da Annemette Voss farvede sit hår lyst i vinters, fortæller hun. Og med det lyse hår fulgte hurtigt stiletter og langskaftede støvler.

Tv-værten tilføjer, at hun i lang tid skjulte sandheden om sig selv bag lyserøde kager og krøllet brunt hår. I virkeligheden var hun sårbar og usikker, men det skulle folk ikke opdage.

Annemette Voss endte med at sige til førnævnte make up-artist, at hun ville have løst, touperet hår til sin medvirken i Aftenshowet. Og vise Danmark, at hun var mere end det krøllede hår.

Efter programmet skrev mange til hende og komplimenterede hendes nye look, skriver Annemette Voss på sin blog.

Selvom hun nu dropper sit image som den pæne pige, lover Annemette Voss, at hun fortsat vil bage kager og vise dem frem på Instagram. Men hun siger endegyldigt farvel til den 'forsigtige og usikre' udgave af sig selv, slår hun fast.