Michael Robak (nummer to fra venstre) er aktuel med sin anden bog 'Øm'. I dag tænker han meget mere over sin krop, end han gjorde for år tilbage.
Michael Robak (nummer to fra venstre) er aktuel med sin anden bog 'Øm'. I dag tænker han meget mere over sin krop, end han gjorde for år tilbage.

For otte år siden blev Go' Morgen Danmark-værten Michael Robak ramt af kræft. Noget, der for alvor har sat gang i tankerne hos ham i forhold til hans krop.

For nyligt har han haft ondt i ryggen, og det gjorde ham bekymret, fordi hans krop gerne skal holde mange år endnu. Noget, han aldrig rigtig har tænkt over før.

Det fortæller han i et interview med Alt for damerne.

For otte år siden blev han ramt af modermærkekræft. Noget, han ikke selv tog så tungt.

Modermærket på benet blev fjernet, og så regnede både han og lægen med, at han ville være rask. På hans arbejde blev situationen dog taget langt mere alvorligt.

»For en god ordens skyld ringede jeg og underrettede min chef, som er 10 år ældre end mig, og han var SÅ alvorlig omkring det og ville næsten presse mig til at holde nogle dage fri. Jeg var sådan lidt "det er lige meget". Så havde jeg haft kræft. I dag forstår jeg, hvorfor han tog det så tungt. Hvis det havde været nu, ville jeg være død af angst over at have fået konstateret kræft. De år gør en kæmpe forskel. Døden bliver nærværende,« siger Michael Robak, der er aktuel med sin anden bog 'Øm'.

Gæsterne lykønsker TV-vært Jes Dorph Petersen og chefredaktø

Han ved godt, han lyder som en gammel mand, når han udtaler sig, som han gør. Men han forklarer det med, at han har nået en alder, hvor han hører om folk i 50'erne der pludseligt falder døde om. Og det gør hele aspektet omkring døden meget mere realistisk for Michael Robak, der understreger, at han ikke selv fejler noget og er frisk.

1

Privat danner Michael Robak par med Cecilie Frøkjær, og i 2014 udgav han sin første bog ’Hele byen ved det’, som gav ham titlen som Danmarks nye sexforfatter.

Det skyldtes, at bogen emmede af eksplicitte, seksuelle beskrivelser.

Udover at kunne skrive forfatter på sit cv, har Michael Robak tidligere været redaktionschef på TV 2 News og TV 2 Nyhederne.

Grgtr

Han blev ansat som vært på Go' Morgen Danmark i januar 2016.

Et program, som kæresten Cecilie Frøkjær også har været vært på fra 1996 til 2009.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.