Rettelse: B.T. havde i forbindelse med et pressemøde på 'Sommerdahl' bedt om et interview med Johan Olsen. TV 2s kommunikationsafdeling lod vide, at dette ikke kunne lade sig gøre, da skuespilleren var optaget på dagen.

I samme forbindelse videresendte TV 2 til flere medier et citat fra Johan Olsen, hvori det lød, at skuespilleren i forbindelse med sin rolle i en kommende Peter Jackson-film skulle til London den dag. Det har senere vist sig, at årsagen til fraværet skulle opfattes som en joke. Johan Olsen forklarer:

»Jeg måtte aflyse nogle interview af personlige årsager. Jeg skrev en beklagende mail til TV 2 Kommunikation og Marketing. I slutningen af mailen skrev jeg for sjov den frit opdigtede historie om en Peter Jackson James Bond-film, der skulle optages i Amazonas og Dresden med mig som skurken Dr. Schantz. Jeg er ikke så aktiv udi emojis, så det stod nok ikke lysende klart, at det var en joke. Jeg beklager rodet og lover at blive bedre til at gøre det klart, hvornår jeg prøver at være morsom.«

B.T. beklager, at vi fejlagtigt har viderebragt de urigtige oplysninger.

________________________

Johan Olsen, som mange sikkert kender fra bandet Magtens Korridorer, afslører, at han skal være med i en stor international film.

En medvirken, som kommer i vejen for, at han fredag kan medvirke i et pressemøde for serien 'Sommerdahl', hvor han også spiller med.

Filmen, som sangeren og skuespilleren skal medvirke i, er lavet af en af verdens bedst kendte instruktører, udtaler den danske rockmusiker:

»Jeg har netop fået at vide, at jeg skal spille rollen som skurken Dr. Schantz i Peter Jacksons ('Ringenes herre', Hobbitten, red.) alternative James Bond-film, der primært skal filmes i Amazonas og Dresden,« lyder det fra Olsen i en mail sendt fra TV 2, der bringer 'Sommerdahl'.

Han fortæller, han skal spille over for verdensstjernen Benedict Cumberbatch, som mange sikkert kender som Sherlock Holmes i serien 'Sherlock'.

Johan Olsen uddyber, hvordan arbejdet med filmen, som, han siger, er på vej, kommer i vejen for fredagens pressemøde.

»Jeg skal til en såkaldt reading i London, og jeg glæder mig til at spille vaskeægte skurk.«

Johan Olsen, som kan prale af både at have arbejdet som forsker ved Biologisk Institut og være forsanger i et succesfuldt rockband, har også flere skuespillerjob bag sig.

Han lægger stemmen til rollen som Michael i den danske film 'Den skyldige', og så spillede han Jack i julekalenderen 'Juleønsket'.

B.T. har forsøgt at få fat i Johan Olsen for at høre mere om projektet, men det har indtil videre ikke været muligt