Lyt til artiklen

Dækket af sløret lys og en dansene Medina gav godkendte TV2 de nøgne dansere, som skulle bidrage til en større æstetisk og kunstnerisk oplevelse.

lørdag aften bød på flere markanter optrædener. Overraskende såvel som opsigtvækkende. Både de glade drenge Nik, Jay og Burhan G og sangerinden Medina havde kroppen i fokus. Den nøgne krop.

For første gang i flere år blev showet tv-transmitteret, og TV2 var derfor den glade leverandør af et Medina-show, der indebar en flok dansere uden en trevl på kroppen.

- Det er selvfølgelig noget, vi har drøftet meget. Det blev vendt i TV2-direktionen og godkendt med det forbehold, at det ikke måtte være pornografisk - men at man skulle fokusere på den æstetiske og kunstneriske oplevelse, siger TV2-redaktør Preben Vridstoft, som selv var ganske imponeret over sangerindens show fra pladsen i salen.

SE BILLEDERNE FRA DMA: Medinas frække show

Både Medinas show og rapper-drengenes bare overkroppe blev vendt i TV2-direktionen, da nøgenhed i bedste sendetid altid skaber konflikter.

- Vi skal nok få nogle klager. Men man får jo klager over alt. Vi får både klager over Binko Banko og harmløse børneprogrammer. Men til dette show havde vi selv efterlyst optrædener, der ikke lignede noget andet, og det fik vi, siger TV2-redaktøren, der ikke er nervøs for seernes reaktioner.

LÆS OGSÅ:

- Medina tager nogle chancer. Det er sådan hun er, men hun står også selv inde for det, selvom hun godt ved at hun er et forbillede for mange unge mennesker, siger Preben Vridstoft, der er mere bekymret for sangerindens bare mave.

LÆS OGSÅ:

SE BILLEDERNE: Danske stjerner på den røde løber ved Danish Music Awards