Det var nok ikke blevet til noget, hvis parret ikke havde mødt hinanden, som de nu gjorde, mener Troels.

I snart to år har Mascha Vang været sammen med kæresten Troels, og nu har hun fået ham overtalt til også at kaste sig ud i livet som blogger. I et nyt indlæg har Troels nemlig overtaget Maschas blog og fortæller med et glimt i øjet om, hvordan han faldt pladask for Mascha Vang.

Parret fik nemlig øjnene op for hinanden i en ganske særlig situation, idet Troels var udsendt på mission, så de startede ud med at skrive sammen i fire uger, og netop den start viste sig at være afgørende.

– Jeg tror aldrig, det var blevet til noget seriøst mellem os, hvis ikke det var startet, som det gjorde. Vi talte heller ikke sammen, før vi mødtes første gang, hvilket jeg selv synes var temmelig smart fundet på, I ved den der tanke om, at kvinder kan godt lide, at man er lidt mystisk, duhh! Det var lige før, at den strategi gav bagslag, da jeg ikke lyder specielt jysk, hvilket hun jo forventede, fordi jeg boede i Jylland. Jeg er oprindelig fra Lyngby. Hvis ikke vi havde skrevet sammen længe, tror jeg hun havde syntes, at jeg var lidt for københavner smart, og jeg havde måske nok troet, at hun var lidt for insta overfladisk, skriver Troels på bloggen.

Mascha gjorde mig mundlam

Heldigvis lærte de hinanden ret godt at kende, før de mødtes, hvilket var heldigt, for før en af Troels’ veninder ihærdigt forsøgte at føre dem sammen, var hans kendskab til Mascha begrænset. Men til trods for de mange skriverier, så overraskede Mascha alligevel Troels ved første møde.

– Jeg husker at vi mødtes til frokost hjemme hos mig, og jeg var for en sjælden gang skyld mundlam, da jeg åbnede døren, og hun stod der på mit dørtrin og var blændende smuk. Altså, Mascha er ret god til at se fantastisk ud på billeder, bevares. Og der havde jo ikke ligefrem været mangel på nydelige billeder i vores skriverier sammen eller på internettet for den sags skyld, men jeg blev dog stadig total paf, da vi endelig stod ansigt til ansigt, fastslår Troels.

Parrets første date bød på sushi og champagne, som de efterfølgende har holdt fast i som en fredagstradition, og deres anden date var et spa-ophold, hvor det gik op for Troels, at han var blevet forelsket i Mascha. Siden er det gået stærkt, og nu bor parret sammen i Kolding med Maschas datter, Hollie, og Troels’ to børn.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk