Flere ofres efterladte har afvist den økonomiske håndsrækning, som Travis Scott har forsøgt at give dem i kølvandet på Astroworld-tragedien i begyndelsen af november.

Her mistede i alt ti mennesker livet under rapperens koncert, der udviklede sig til et fatalt ragnarok.

30-årige Travis Scott, som efterfølgende er blevet beskyldt for at have opildnet til kaosset, har siden tilbudt at betale begravelsesomkostningerne for alle dem, der mistede et familiemedlem under koncerten, men flere har valgt at give rapperen den kolde skulder.

Det skriver TMZ, som har talt med en række familier, der har afvist at tage imod pengene.

Niårige Ezra Blount mistede livet efter at være blevet fanget i kaosset til koncerten.
Niårige Ezra Blount mistede livet efter at være blevet fanget i kaosset til koncerten. Foto: Privat
Vis mere

Det amerikanske medie har blandt andet talt med familien til den 14-årige John Hilgert, der døde af de kvæstelser, han pådrog sig under koncerten.

Teenagedrengens familie har ikke blot afvist Travis Scotts penge, men også sagsøgt ham og underholdningsgiganten Live Nation Worldwide for en million dollar.

TMZ har også talt med de efterladte til den 27-årige Danish Baig, som ligeledes bekræfter at være en af de familier, der har takket nej til rapperens økonomiske håndsrækning.

Advokaten, der repræsenterer Danish Baigs familie, fortæller det amerikanske medie, at Travis Scott tilbød dem 7.500 dollars (knap 48.000 kroner) til at dække udgifterne til begravelsen.

En ambulance forsøger at trænge gennem menneskemængden.
En ambulance forsøger at trænge gennem menneskemængden. Foto: TWITTER @ONACASELLA
Vis mere

Advokaten udtaler, at familien har takket nej, fordi de ikke vil have, at Travis Scott har noget med begravelsen at gøre overhovedet.

»Man kan sige det sådan her … Når en forælder skal begrave deres barn, så er de ikke rigtig interesserede i at have folk, der har været medvirkende til barnets død, med.«

Det har tidligere været fremme, at familien til den niårige Ezra Blount, som også mistede livet under koncerten, ligeledes har afvist Travis Scotts tilbud.

Ifølge TMZ har ingen af de efterladte familier, mediet har været i kontakt med, ønsket at bekræfte, at de vil tage imod rapperens penge.