Den 37-årige Rikke Hørlykke gør nu det, de fleste nok kun tør drømme om. Hun har sagt sit gode og velbetalte job op for at følge en gammel drøm om at åbne egen virksomhed.

- Siden jeg stoppede min professionelle håndboldkarriere, har jeg arbejdet med marketing i både medie og reklamebranchen. Men jeg har efterhånden fundet ud af, at det civile job skal give lidt mere mening for mig, hvis det skal fylde et tomrum ud og give bare lidt af den samme tilfredsstillelse, som jeg fik, da jeg var professionel håndboldspiller, siger Rikke Hørlykke, der fra 1. juni står uden en fast indtægt.

- Jeg har sideløbende med mit job taget en uddannelse som personlig træner. Jeg regner med at være færdig til sommer, og derefter begynder jeg et helt nyt kapitel i mit liv, siger den 37-årige Hørlykke, der i år kan fejre kobberbryllup med manden Klavs Bruun Jørgensen. Sammen har de børnene Aksel Nikolas, 6, og Karla på tre år.

Hun fortæller, at planen er at åbne en virksomhed, hvor hun både kan tilbyde fysisk og mental træning.

- Jeg bliver aldrig den, du ser i et fitnesscenter, der står foran 20 personer til et mave/balle/lår-hold. Jeg vil gerne lave en-til-en træning, og hvis du træner med mig, så er det kort men hårdt, siger hun.

Sideløbende har hun også planer om at holde foredrag og tilbyde teambuilding-kurser til virksomheder.

- De skal handle om, hvordan man selv kan flytte sine egne grænser både i forhold til træning men også det mentale, siger Rikke Hørlykke, der allerede har lavet mange planer oppe i sit hoved. Men hun ved godt, at det også kræver hårdt arbejde.

- Jeg skal have formuleret min egen vision, lavet hjemmeside og fundet præcis ud af, hvad der er, jeg gerne vil tilbyde. Jeg bor i Virum og har fast base, så det vil hovedsageligt være i hovedstadsområdet, men Danmark er jo ikke så stor, så jeg vil sagtens kunne arbejde rundt i hele land, siger Rikke Hørlykke, hvis mand selv pendler mellem Virum i Nordsjælland og Holstebro, hvor han træner Team Tvis Holstebro.

Andre læser også