Tori Spellings mand, Dean McDermott, raser på Instagram, efter parrets børn blev mobbet og kropsudskammet i kommentarfeltet under et familiebillede på det sociale medie.

'Jeg forstår ikke, hvordan børnene kan være så buttede, når deres forældre ikke er,' 'børnene ser forfærdelige ud' og 'hvorfor lader du dine børn blive så fede?'

Sådan lød et udpluk af de kommentarer, der blev skrevet, da Beverly Hills-stjernen Tori Spelling torsdag lagde et billede op af hele familien til en filmpremiere i Hollywood.

De mange hårde kommentarer faldt - forståeligt nok - ikke i god jord hos far Dean.

'Jeg er fuldstændig rystet og frastødt over de kommentarer, som bliver skrevet om mine børn. At kropsudskamme og mobbe børn??! Hvad er der galt med jer?,' har Dean McDermott skrevet som modsvar i kommentarfeltet på Instagram.

Han forklarer yderligere, at børnene var kommet direkte fra skole og tilføjer, at han ikke kender nogen børn, der ikke ser lidt sjuskede ud efter en lang dag i skole.

Slutteligt kommer han med en løftet pegefinger til alle de mange brugere, der har skrevet ondskabsfulde kommentarer om hans børn.

'I skulle skamme jer over jer selv og over at dømme uskyldige, smukke børn noget så forfærdeligt. Skam jer alle sammen.'

Det er ikke første gang, at Tori Spelling og Dean McDermotts børn er blevet udsat for hadefulde kommentarer på internettet.

For bare fire måneder siden måtte den 45-årige Beverly Hills-stjerne også ud og forsvare sine børn, da ubehagelige kommentarer om deres tøj og vægt florerede på sociale medier.

'Jeg er en stolt mor, og jeg nyder at dele vores families rejse med min familie, venner, fans og vores støttende og loyale fællesskab på sociale medier. Til alle jer, der følte behov for at  #morskamme og #børneskamme mig og mine børn, siger jeg: 'Skam jer!'

'Jeg er opdraget til, at hvis man ikke har noget sødt at sige, så behøver man slet ikke sige noget overhovedet.'

Tori Spelling og fire af hendes fem børn Hattie (7) Stella (10), Finn (6) og Liam (11) til en filmpremiere i august 2017.
Tori Spelling og fire af hendes fem børn Hattie (7) Stella (10), Finn (6) og Liam (11) til en filmpremiere i august 2017. Foto: AFP PHOTO / VALERIE MACON
Vis mere

Tori Spelling og Dean McDermott har været gift siden 2006 og har sammen fem børn: Liam (11), Stella (10),  Hattie (7), Finn (6) og Beau (1).

Parret var i forhold med andre, da de mødte hinanden i 2005, men indledte en affære allerede den første aften, de mødte hinanden. De blev hurtigt skilt fra deres respektive partnere, og begyndte sammen at stifte familie.

Beverly Hills-stjernen har flere gange ytret sin begejstring for Danmark, og har været på besøg flere gange - både med og uden familie.

»Vi vil meget gerne have et sommerhus her, så vi kunne være tæt på de venner og familie, vi har mødt her. Jeg er meget fascineret af den måde, I lever på. Her passer alle på hinanden og vil hjælpe hinanden, mens alle i USA konkurrerer med alle. Børnene har fået så mange gode venner her, så de har ikke lyst til at rejse. Vi vil gerne lade dem vokse op med dem, så vi kan måske rejse lidt frem og tilbage,« sagde den tidligere Hollywood til B.T. tilbage i 2016.