Topadvokaten og tidligere indehaver af konditoriet La Glace i København, Merethe Stagetorn, mistede tirsdag sin mand, Ove Stagetorn.

Ove Stagetorn fik i 2011 en hjerneblødning og har været syg siden. Derfor sidder Merethe Stagetorn også tilbage med blandede følelser.

- Det er en sorg at miste ham, men også en slags lettelse, fordi han var syg i flere år og havde det så dårligt, siger hun til BT.

Familien fik for nylig at vide af lægen, at Ove Stagetorn ikke havde længe igen, og derfor samledes hele familien tirsdag i Merethe og Oves hjem, hvor han sov stille ind.

- Vi var her alle sammen, vores børn Marianne og Henrik og deres familier. Vi tilbragte hele dagen sammen, og det var næsten som om, Ove havde kigget i alle vores kalendere, for ingen af os havde planer, vi ikke kunne aflyse. Det var meget udramatisk det hele, siger Merethe Stagetorn til BT.

I biografien ’Jeg har ikke noget til gode hos Vorherre’, der udkommer i næste uge, fortæller Merethe Stagetorn for første gang om sit liv, herunder ægteskabet med Ove Stagetorn.

Ove Stagetorn bliver begravet fra Garnisonskirken lørdag den 4. oktober klokken 14.