»Så er det nu!« Sådan lød meldingen for små to uger siden, da den hermetisk corona-lukkede ørkenstat Dubai åbnede for at flyve ud af landet. Dét land, som Tina Lund, hendes mand, Allan Nielsen, og deres to små børn med ét følte sig fanget i.

»Vi vidste bare, at nu skulle vi afsted,« fortæller Tina Lund.

Familien har boet og arbejdet i Dubai siden 2014. De elskede det, var trygge nok. Også da coronakrisen brød løs.

»De tog det virkelig alvorligt, rensede hele byen ned. Så på mange måder var det helt fantastisk og flot gjort,« siger hun om myndighedernes håndtering.

Men som du kan høre hende fortælle i videoen øverst i artiklen, blev familien skræmt, da myndighederne 5. april iværksatte en total lockdown.

»Især Allan blev lidt urolig over, hvornår han ville se sine børn og sin mor igen. Måske ville der gå et halvt år? Og hvad hvis der skete noget?« siger Tina Lund, som selv var mindre urolig.

Begge hendes forældre flyttede nemlig med dem til Dubai for flere år siden, så dem havde hun inden for rækkevidde.

»Allans far døde jo desværre for nogle år siden, og hans mor bor i Esbjerg. Især hans tre piger ringede meget og savnede ham.«

Tina Lund har hele tiden haft sine forældre tæt på. Begge flyttede med til Dubai. Her ses hun med faderen Flemming.
Tina Lund har hele tiden haft sine forældre tæt på. Begge flyttede med til Dubai. Her ses hun med faderen Flemming. Foto: ANNETT BRUHN
Vis mere

»Vi havde aftalt, at rejste én hjem, rejste alle. Så da der åbnede sig en mulighed, besluttede vi at tage hjem,« siger Tina Lund, som nu er i karantæne i sommerhuset i Nordsjælland sammen med sin mand, deres to børn Louis og Lily og sine forældre.

»Allans yngste pige er også kommet herop. Så det er helt hyggeligt,« smiler hun om familiesammenføringen.

Det var i 2009, at ridepigen Tina Lund blev hovedkuls forelsket i den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen og altså fik tre bonusdøtre med ‘i købet’. Døtre, som hun holder utrolig meget af.

Men at kærligheden til pigernes far i den grad stadig er intakt, ved enhver, der følger med i realityserien ‘Forsidefruer’, eller følger hende på Instagram, hvor Tina Lund gavmildt deler sine følelser.

Tina Lund lægger ikke skjul på, at Allan Nielsen er hendes livs kærlighed.
Tina Lund lægger ikke skjul på, at Allan Nielsen er hendes livs kærlighed. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

»Vi har været sammen i over 10 år, jeg er gift med ham, så jeg har ingen problemer med at dele ud af mit kærlighedsliv med Allan.«

»Han betyder alt for mig og er den person, der har forandret mit liv mest til det positive. Han får mig altid til at smile, er den største støtte. Dét, vi har sammen, er helt unikt,« siger hun. Og lyder helt blød om hjertet.

Tina Lund har da også en urokkelig tro på, at hvad der end sker, skal de nok komme igennem det sammen. Lige nu har de i hvert fald været nødt til at sætte drømmelivet i Dubai på pause.

»Vi er så langt ude, at vi ikke ved, hvad der sker. Måske er det slut?« siger hun ærgerlig.

»Vi har haft nogle fantastiske år dernede, og det går stadig virkelig godt for os i Dubai. Der er gode stævner og gode kunder.«

»Alle vores ting står jo stadig i huset, så selvfølgelig skal vi tilbage på et tidspunkt. Men om det er for at pakke huset ned eller flytte tilbage, kommer an på, hvordan tingene udvikler sig,« siger Tina Lund, som dog inderligt håber, at de vender tilbage. For én ting savner Tina Lund mere end noget andet.

»Mine heste,« sukker hun. »Inden vi tog afsted dernedefra, måtte jeg jo slet ikke gå over og besøge dem. Jeg måtte ikke engang sige farvel til dem.«

»Heldigvis har jeg en god hestepasser, som har været hos mig i tre år og kender mine heste godt. Så han har lovet at ride og motionere dem.«