Det var en meget nervøs Tina Lund, der lørdag lettere forsinket ankom til Næsby Kirke, men hendes ankomst var en prinsesse værdig.

Som en anden prinsesse vinkede ridepigen til de mange lokale, som havde taget opstilling langs kirkediget ved Næsby Kirke på Sjælland for at få et glimt af kendis-brylluppet,

Og de 30-40 fremmødte blev da heller ikke skuffede.

Fem minutter over et trillede Tina Lund i bedste Morten-Korch-stil op foran kirken i hestevogn sammen med sin far - tidligere fodboldspiller Flemming Lund.  

Brudekjolen, som er en omsyning af hendes mors brudekjole, var et kæmpeskrud designet af Lasse Spangenberg.

Det tog flere minutter for folkene omkring Tina at få hende ud af hestevognen og rettet på slør og kjole, så hun endelig kunne træde op ad kirkestien.

Her var det en tydeligt nervøs brud, der mødte et talstærk presseopbud. Faktisk var den kommende fru Nielsen så nervøs, at hun næsten ikke kunne svare på spørgsmål fra journalisterne. Til sidst kunne hun næsten ikke bære det længere:

- Må jeg ikke godt gå ind nu, spurgte hun, da hun endelig kunne gå ind i kirken med sin far.

Der er et kæmpe set-up omkring det tre dage lange bryllup. For eksempel har Tina Lund sit eget tv-hold på fem personer til at dække brylluppet.

Det er Vild-med-dans-kollegaen Christina Hembo, der har designet vielsesringene. Hun ankom til kirken med sin mand Claus Hembo, men Christina ville ikke afsløre, hvordan ringene ser ud.

Allan Nielsen ankom i god tid til kirken. Også han var nervøs før den store dag.

Hans tre døtre var med. De to yngste, Emma, 11, og Nanna, 7, var brudepiger. Den ældste datter var i kirken.

Andre læser også