Den 47-årige musiker Tim Christensen har mistet kørekortet i et halvt år og har fået en bøde på 4.000 kroner plus sagsomkostninger.

I dag i retten ved Frederiksberg fik han nemlig frakendt retten til at køre bil, efter han sidste år både har kørt for stærkt og har talt i mobiltelefon under kørsel.

Det skriver Se og Hør, der var til stede i retssalen.

»Det kan jeg ikke løbe fra,« sagde Tim Christensen ifølge mediet, da han i retten erkendte begge forhold.

Tim Christensen har haft stor succes som musiker, både med bandet Dizzy Mizz Lizzy og som soloartist. Her ses han i front for Dizzy Mizz Lizzy på Orange Scene til Roskilde Festival i 2016.
Tim Christensen har haft stor succes som musiker, både med bandet Dizzy Mizz Lizzy og som soloartist. Her ses han i front for Dizzy Mizz Lizzy på Orange Scene til Roskilde Festival i 2016. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Da han modtog sin dom på stedet, skulle han straks aflevere sit kørekort.

Tim Christensens manager, Henrik Seifert, bekræfter sagen over for B.T., men oplyser, at musikeren ikke har nogen kommentarer.

Ifølge Se og Hør var Tim Christensen tiltalt for at have talt i håndholdt mobiltelefon på Gammel Kongevej i København 21. juni 2020, hvilket alene sikrede ham et klip i det nu frakendte kørekort.

Derudover var han også tiltalt for 1. august 2020 at have kørt 66 kilometer i timen på en bystrækning i Tisvildeleje, hvor man kun må køre 50 kilometer i timen.

De to forseelser har så tilsammen nu kostet Dizzy Mizz Lizzy-forsangeren kørekortet og gjort ham 4.000 kroner – og retssagens omkostninger – fattigere.

Anklagemyndigheden krævede forud for retssagen netop bødestraf og ubetinget frakendelse af kørekortet, da Tim Christensen før har forbrudt sig mod færdselsloven.