Klaus Pagh kan ikke sælge sin lejlighed på Store Kongensgade. -Nu har han sat den ned med 500.000 for at tiltrække købere.
Klaus Pagh kan ikke sælge sin lejlighed på Store Kongensgade. -Nu har han sat den ned med 500.000 for at tiltrække købere. Foto: Jeppe Michael Jensen

Den tidligere teaterdirektør Klaus Pagh slås for at komme af med sin enorme millionvilla i Hellerup, men køberne bliver væk.

Mens ejendomsmægler Jan Fog endnu var i live, forsøgte den tidligere teaterdirektør Klaus Pagh at vise sin villa frem i TV2-programmet »Liebhaverne« i håb om at finde en køber til sit hus ad den vej, men det lykkedes ikke.

sammensat

Siden har huset i Hellerup været af og på markedet, og nu vil Klaus Pagh endnu engang forsøge at sælge det hjem, han deler med sin thailandske hustru Nancy og hendes datter Pawarisa.

EDC har slået villaen op til 12,8 millioner. Samme pris forsøgte Klaus Pagh at få tilbage i 2010, men det kunne og ville ingen lægge i kølvandet på finanskrisen. I 2013 var udbudsprisen helt nede på 10,8 millioner, men 'til salg'-skiltet forblev i vinduet. Så sent som sidste sommer forsøgte han at afhænde boligen for 13,5 millioner på det opadgående boligmarked, men det var dog alligevel for optimistisk.

Klaus Dean

For det tocifrede millionbeløb får man en bolig beliggende blandt store villaer og ambassader i Hellerup, »opført i de eftertragtede 30'ere«, som ejendomsmægleren bemærker. Se boligen her.

Huset tæller 340 kvadratmeter fordelt på ni værelser, en kælder samt en pool med sauna og wellness-afdeling. Uden for murene finder man terrasse og en »parklignende« have.

Klaus Pagh

Lykkedes det Klaus Pagh at få villaen solgt til de 12,8 millioner, kommer han ud med et pænt plus i forhold til købsprisen på 11,4 millioner i 2007.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Klaus Pagh selv, da han er på ferie i Thailand.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.