I juli kunne B.T. afsløre, at tv-vært Karin Cruz havde valgt at sige sit job op på TV 2 Nyhederne.

Dengang fortalte hun samtidig, at der endnu ikke var nogen plan for, hvad fremtiden skulle bringe af nye udfordringer. Men den plan er tilsyneladende landet nu.

Til Billed-Bladet fortæller den nu tidligere TV 2-vært nemlig, at hun fremover bliver en del af sin mands firma, Forsstrøm. Her skal hun blandt andet arbejde med medietræning, pressehåndtering og personlig performance.

»Det er ting, som jeg selv har arbejdet med i mange år, og som jeg brænder for at give videre til andre. Om det er erhvervslederen eller den kommende tv-vært, så vil jeg elske at arbejde med udviklingen af det enkelte menneske,« siger Karin Cruz til Billed-Bladet.

Den nu tidligere tv-vært havde været ansat på TV 2 i tyve år, da hun altså i juli måned valgte at trække stikket for at prøve kræfter med andre ting. Og dengang var det vigtigt for Karin Cruz at tænke grundigt over tingene

»Det har jeg aldrig gjort før. Jeg har aldrig taget en pause, hvor jeg har givet mig selv ro og tid til at tænke over, hvad der driver mig,« sagde hun til B.T.

Karin Cruz og manden, Lars Forsstrøm, har været gift i 15 år og har sammen datteren Rosa på 13 år.