I sidste måned blev Sofie Østergaard mor for tredje gang.

Den 39-årige vært har i forvejen sønnerne Villy på fem og Geo på fire med sin forlovede, journalist og tidligere efterforsker Sebastian Richelsen, og nu er der altså også en lille pige i familien hjemme i villaen på Amager.

»Hun har været helt suveræn, hun er så sød. Hun bliver bare sødere for hver dag, der går. Det er jo tredje gang, så det burde ikke komme som den største overraskelse, men det gør det altså alligevel,« siger Sofie Østergaard.

»Denne her gang har det jo ikke kun været for mig og Sebastian, men i høj grad også for hendes to storebrødre, som bare knuselsker hende. Vi havde lidt talt om, at efter en uge eller to, så var nyhedsværdien måske lidt gået ud, men det er stadigvæk om morgenen, der kommer de ind: 'Hvor er lillesøster? Jeg skal sige godmorgen!'. Det er meget, meget dejligt,« siger den stolte mor.

Sofie Østergaard og Sebastian Richelsen på den røde løber ved Zulu Awards i KB Hallen torsdag den 29. april 2021.
Sofie Østergaard og Sebastian Richelsen på den røde løber ved Zulu Awards i KB Hallen torsdag den 29. april 2021. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Men hvad den lille ny skal hedde er endnu ikke på plads.

»Vi ved det ikke. Vi var sikre på, det var en dreng,« fortæller Sofie Østergaard.

»Vi har fundet ud af, at med tre børn, så er det sjældent, at Sebastian og jeg lige sætter os ned og siger: 'Nå, hvad så, skat, hvad skal barnet hedde?'. Men vi har fundet sådan en app, hvor man kan swipe - ligesom Tinder - så får man at vide, hvis man har et match. Så hvis vi lige har en ledig stund eller sidder på toilet, så kigger vi lige på det,« tilføjer hun med et grin.

Derfor er familien i første omgang på kælenavn med deres nyeste lille medlem.

»Vi kalder hende Bobo. Min yngste, Geo på fire, han kalder hende bebseboss, og den ældste er mere bare bebse,« forklarer Sofie Østergaard.

Det bliver dog nok ikke nogen af de tre navne, som ægteparret ender med at gå med som datterens officielle navn.

»Jeg har været inde og undersøge det, og man må gerne hedde Bobo, men jeg er ikke sikker på, at Sebastian er med på den,« slutter tv-værten med et grin.

Til daglig er Sofie Østergaard vært på Radio4-programmet 'Overskud', og hun har tidligere været vært på DR-programmer som 'Guld i købstæderne' og 'Versus', samt ikke mindst børnevært på DR Ultra, Ramasjang og MGP. Derudover driver hun et dansestudie nord for København.