I december blev han anholdt, men det stopper ikke her.

For Orlando Brown, som var en af stjernerne Disney-serien 'That's so Raven', skal også mentalundersøges for at få klarlagt, om han er i stand til at komme for retten.

Det skriver TMZ, som har set retsdokumenterne.

Det er 35-årige Orlando Browns egen advokat, der har bedt om undersøgelsen.

Orlando Brown blev anholdt, da politiet fik en anmeldelse om et slagsmål mellem to mænd. Her fortalte den ene, Matthew Sanders, det påståede offer, at Orlando Brown havde truet ham med kniv og en hammer. Det førte til en sigtelse for trusler.

De to mænd skulle have boet sammen på tidspunktet for kontroversen, og Matthew Sanders skulle endda havde skaffet Orlando Brown en filmrolle, som han så mistede igen, da anholdelsen blev offentliggjort.

Han er lige nu i husarrest, efter han betalte 25.000 dollar i kaution. Det er samtidig blevet gjort ham forbudt at besidde et våben, at tage kontakt til det påståede offer og at vende tilbage til stedet, hvor kontroversen fandt sted.

Skuespilleren har tidligere erklæret sig ikke skyldig, men det kan ændre sig, alt efter udfaldet af undersøgelsen, ligesom det også kan hænde, at han erklæres for sindssyg i gerningsøjeblikket.