Michael Jacksons tidligere bodyguard står nu frem i et interview og forsvarer sin tidligere chef.

Bill Whitfield, arbejdede for Michael Jackson i to år og skrev i 2014 bogen 'Remeber The Time: Protecting Michael Jackson in his final days' om popkongens sidste år.

Den tidligere bodyguard har givet et interview til podcasten 'Hidden Truth Show with Jim Brelso' og her slår han fast, at Michael Jackson, trods de seneste pædofili-anklager i dokumentarfilmen 'Leaving Neverland', var heteroseksuel og ofte talte med og om kvinder.

»Jeg vil ikke fremlægge alle hans seksuelle handlinger. Det ville jeg aldrig gøre. Men jeg ved, at han brugte meget tid med særligt to kvinder. Hvad han lavede sammen med dem er en anden historie,« fortæller han.

Jim Brelso giver som eksempel en episode, hvor han og Michael Jackson stoppede en kvindelig college-studerende på gaden og fik hendes telefonnummer.

Michael Jackson omringet af bodyguards i 2005.
Michael Jackson omringet af bodyguards i 2005. Foto: HECTOR MATA
Vis mere

Første del af interviewet med bodyguarden, der kan høres her, udkommer efter, at Michael Jacksons 20-årige datter Paris Jackson på Twitter har udtalt, at det ikke er hendes rolle offentligt at forsvare sin far.

»Der er ikke noget, jeg kan sige, som ikke allerede er blevet sagt i hans forsvar,« skrev hun den 14. marts.

»Taj (Michael Jacksons nevø, der vil lave en dokumentar i sin onkels forsvar, red.) gør et godt arbejde, og jeg støtter ham, men det er ikke mit job. Jeg prøver bare at få alle til at slappe af og se tingene i et større perspektiv.«

Den ene af de to hovedpersoner i 'Leaving Neverland'-dokumentaren Wade Robson, der beskylder Michael Jackson for at have misbrugt ham seksuelt som barn, udtaler til TMZ.com, at han er færdig med at lytte til Michael Jacksons musik.

Paris Jackson.
Paris Jackson. Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX
Vis mere

»Jeg skal ikke bestemme, hvad andre gør, men jeg lytter ikke til hans musik på grund af de personlige oplevelser, jeg har med det.

»Jeg håber, at dokumentaren generelt set vil sætte spørgsmålstegn til, hvad det er vi forguder og hvorfor.«

Michael Jackson døde i 2009, 50 år gammel.