Lyt til artiklen

Mindre end et år efter, at Lai Yde blev skilt fra danseren Mie Moltke, er der nu glædelige nyheder for den 46-årige mand. Han venter barn med sin kæreste Marieke Kouwenhoven.

Det har han offentliggjort på sin Facebook-profil torsdag formiddag.

'Ja så skete det! - nu ved Mio sgu at han skal være storebror i 2017 - og jeg kan få lov til at råbe det højt ud over københavns tage!' skriver Lai Yde, der har sønnen Mio med ekskonen Mie Moltke.

Parret mødte hinanden, da de blev sat sammen i 'Vild med dans' i 2007. Der var hurtigt amoriner i luften mellem parret, der efter nogle uger indrømmede, at de var blevet et par udenfor dansegulvet også.

I december 2011 blev de forældre til sønnen Mio, og året efter blev de gift som det første danske 'Vild med dans'-par.

Kærligheden holdt dog ikke, og i november 2015 blev de skilt. En skilsmisse der ifølge begge parter var udramatisk, og Lai Yde valgte også at skrive en kærlighedserklæring til Mie Moltke på sin Facebook-profil, da bruddet var blevet offentliggjort.

Han fortalte om alle de ting, han og Mie Moltke nåede at opleve sammen og skrev blandt andet: 'Men to ting slap vi aldrig ud af syne: Mio og vores personlige udvikling', hvor sidstnævnte var årsagen til, at parret gik fra hinanden.'Og nu skal deres fælles søn Mio være storebror. En nyhed han heldigvis reagerede positivt på, skriver Lai Yde i sit opslag torsdag:

»Hans far blev meget lettet over at se hans store stolte smil brede sig fra øre til øre... Jeg var ekstremt spændt på hvordan han ville reagere - da alt er gået så ufattelig stærkt! Også for mig - men lige nu ligger der en sund lille baby i Mariekes mave.«Marieke Kouwenhoven skal føde til februar, og Lai Yde fortæller, at det for ham er en meget speciel oplevelse at følge den voksende gravide mave. Om parret venter en dreng eller en pige, skriver han ikke.