Den evige kamp om, hvad der gør mest ondt af et spark i testiklerne eller at føde er afgjort. Kvinderne har vundet klart.

Der er intet, der slår den smerte, som det giver at føde. Det slår DRs Thomas Skov Gaardsvig fast. Han deltog i går i et eksperiment med Emil Thorup på DR3, hvor de to værter skulle simulere en fødsel ved hjælp af blandt andet elektroder på maven.

- Der er ingen tvivl om, at kvinderne vinder, når det kommer til, hvem der får mest smerte. Et spark i løgene er vand ved siden af, siger Thomas Skov.

- Det var så frygteligt. Jeg forstår godt, at jeg er enebarn. Min mor har helt sikkert tænkt, at hun ikke skulle gå igennem sådan noget igen.

Thomas Skov er i dag helt udkørt.

- Jeg skal måske have lidt ben fra Bone's i aften, men ellers skal jeg bare bruge dagen på at flade ud og slappe helt af, siger han.

Thomas Skov husker bedst sit forhold til lattergas under eksperimentet.

- Det lærer man virkelig at elske. Det er ligesom, at man har en rigtig god brandert, forklarer Thomas Skov.

Når Thomas Skov husker tilbage på de fire timer, hvor han lå med veer, så var den første time sjov nok, men derefter blev det hele bare ubehageligt.

- Det var som om, man fik flået maven op. Det var forfærdeligt. Lidt ligesom, hvis man havde trænet sindssygt hårdt i 24 timer, siger TV-værten.

Da Thomas Skov kom hjem skulle han lige falde ned, inden han drættede om og faldt i søvn.

- Jeg skulle lige tjekke Facebook, Twitter og Instagram, men så var det også slut.