Thomas Buttenschøn og Cana.
Thomas Buttenschøn og Cana. Foto: Thomas Lekfeldt

Den nyskilte sanger, Thomas Buttenschøn ved godt, hvad han frygter mest lige nu, hvor han slikker sårene efter sit nyligt afsluttede ægteskab.

Det fortæller sangeren og 'Vild med dans'-deltageren i et ærligt opslag på Facebook, hvori Thomas Buttenschøn har skrevet nogle af sine tanker ned. Indlægget kommer lidt over en uge efter, Thomas og bloggeren Cana Buttenschøn bekendtgjorde, at de går hver til sit efter seks år som mand og kone.

'Ud over at jeg har været i studiet og optrådt seks gange den sidste uge, så er jeg også flyttet. Drengene er på ferie med deres mor, og i morgen skal de se min nye lejlighed for første gang. Jeg håber, de bliver glade for at være her,' indleder Thomas Buttenschøn, som sammen med Cana Buttenschøn har Jens på seks år og Peter på tre år.

I den turbulente tid, er der et bestemt scenarie, som sangeren kalder 'min største frygt'.

'Det, der giver mig ondt i maven, er tanken om, at det jo kan være, de ikke synes her er rart. Min mavepine kunne måske også skyldes de ustyrlige mængder kaffe og de smøger, som jeg jo ikke officielt ryger,' skriver Thomas Buttenschøn.

287329073.jpg

Thomas og Cana Buttenschøn lagde 8. juli et enslydende opslag op på Instagram. Her fortalte parret om, hvorfor de ikke længere er sammen som kærester:

'Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende til at blive venskabelig, og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn,' lyder det i Instagram-opslaget.

'Vi er ikke sure på hinanden, men vi må desværre nok konstatere, at vi er bedre mennesker og forældre hver for sig. Det er hårdt at nå dertil, men vi tror begge, at det er det bedste både for os og for børnene på sigt,' fortalte Thomas og Cana Buttenschøn.

I sit nye opslag på Facebook beskriver Thomas Buttenschøn videre, hvordan han har indrettet sig i sit nye liv som singlefar:

'Jeg har lånt lejligheden af ven, så her var de mest gængse møbler i forvejen. Jeg skulle egentlig bare skaffe et fjernsyn, sætte mine bøger på plads, og finde ud af hvor mine guitarer skal stå. Jeg synes, det er dejligt at slippe for den klassiske "fraskilt-mand-i-IKEA" tur,' skriver Thomas Buttenschøn, der i 2005 brød igennem med sangen 'Fantastiske Mandag' fra albummet af samme navn.

452245387.jpg

Thomas og Cana Buttenschøn mødte hinanden i 2009. Under deres ægteskab tog parret beslutningen om at flytte fra København til et hus i Sønderjylland. De vendte dog senere tilbage til hovedstaden.

Se Thomas Buttenschøns Facebook-opslag her:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.