Lyt til artiklen

Theis Midé Erichsen og kæresten Ida har været ramt af en forælders største sorg. Parret mistede deres for tidligt fødte søn.

Det fortæller han i det nye TV 2-program 'Den sidste breddegrad', der havde premiere mandag aften.

De tre sønner af Mikkel Beha Erichsen: Emil, Theis og Alfred forbereder i programmet sig sammen med deres gode ven Christian til en ekspedition, hvor de skal til Nordpolen.

Theis Midé Erichsen åbner i næste afsnit op for tabet af sin søn, mens de sidder om et bål og skal præsentere en ting, der har stor betydning for dem.

For Theis er det en ring. Ringen er kæresten Idas, som hun fik, da hun fødte sønnen Nis, fortæller han i programmet.

»Der er en lille diamant der, som er for den søn, Ida og jeg fik, men som ikke klarede den hele vejen, fordi han blev født lidt for tidligt. Det var en fin lille dreng, der var helt rigtigt skabt, men det var bare en lille bitte smule for tidligt til, at han kunne overleve. Så han sidder i den lille diamant dernede, og så er der Nis, der sidder i den store fine perle heroppe,« siger Theis Midé Erichsen.

Efter programmets optagelser er Theis Midé Erichsen og kæresten Ida blevet forældre til datteren Rita – og datterens termin ender med få ham til at trække sig fra programmet.

Udover datteren Rita har parret sønnen Nis på tre år. 'Den sidste breddegrad' kan ses mandage på TV 2 og TV 2 Play.