Han er kendt for sine særlige gener og arbejdsiver, som har forårsaget en mere end almindeligt stor krop.

Den islandske skuespiller Hafþór Júlíus Björnsson er kendt som det store brød Gregor 'The mountain' Clegane i den populære serie 'Game of Thrones', og nu har den omfangsrige mand givet sine gener videre.

Han har nemlig delt en række billeder på Instagram, hvor man kan se hans nyfødte barn.

Lørdag fødte Björnssons kone, Kelsey Henson, en lille dreng, og hun har delt lidt detaljer om, hvordan det gik, da hun nedkom med en efterkommer til det menneskelige bjerg.

»Vores smukke lille dreng gjorde sin entré i verden klokken 11.19 om formiddagen 26. september 2020 efter korte og intense seks timer. 3530 gram og 52 centimeter,« skriver hun, inden hun fortsætter:

»Fødslen var den mest kraftfulde, livsændrende og styrkende ting, jeg har gjort i hele mit liv. Vi har det alle godt og er ved at finde os til rette som tre,' lød det fra hende om søndagen.

Ligesom sin kone har Hafþór Júlíus Björnsson også delt nyheden på sociale medier, hvor han fortæller, at foruden selve fødslen var det også et stort øjeblik, da han kunne ringe til sit andet barn og dele glæden.

'En afslutning på det smukkeste og mest respektindgydende arbejde var det mest fantastiske telefonopkald til min datter, hvor jeg kunne introducere hende for en ny lillebror.'

Hafthor Julius Bjornsson med sin kone Kelsey Henson. (Arkivfoto.)
Hafthor Julius Bjornsson med sin kone Kelsey Henson. (Arkivfoto.) Foto: CAITLIN OCHS
Vis mere

Hafþór Júlíus Björnsson har datteren Theresa Líf fra et tidligere forhold.