Onsdagens retssag mod Teitur Skoubo endte uforløst, da to vidner ikke dukkede op.

Dermed må realitydeltageren – endnu en gang – vente på at få sin dom, skriver Se og Hør, der var til stede i Retten i Odense.

Her sad den 27-årige tidligere 'Paradise Hotel'-vinder på anklagebænken i en sag, hvor han er tiltalt for vold begået på det københavnske diskotek Hive en septembernat i 2019.

Her skulle Teitur Skoubo have slået en person i hovedet med »et glas fremstillet af hårdt plastikmateriale«.

Under onsdagens retssag kunne Teitur Skoubo fortælle, at den forurettede i sagen skulle have skubbet til ham ved tre forskellige lejligheder inden for 40 minutter, hvorefter realitydeltageren skulle have givet vedkommende et slag, udtalte Teitur Skoubo ifølge Se og Hør.

Den 23-årige forurettede mand forklarede derimod, at Teitur Skoubo uprovokeret havde hældt en drink ud over ham, hvorefter vedkommende returnerede ved at kaste resten af sin egen drink på realitystjernen, som herefter slog igen med sit plastikglas.

Ifølge forurettede resulterede det i et blødende sår over øjet, som i dag er blevet til et ar, skriver Se og Hør.

Sagen skulle have været afsluttet onsdag eftermiddag, men da man havde glemt at indkalde to vidner, som derfor ikke dukkede op, blev sagen udskudt til 21. december.

Det er anden gang, sagen udskydes. Også i januar blev den udsat, da Teitur Skoubo angivelig lå syg i spanske Marbella, hvor han boede i en periode.

Teitur Skoubo er to gange tidligere dømt for vold. I den ene sag blev han dømt for at have sparket en person, som kastede en flaske efter ham, da han for knap ti år siden stadig boede på Færøerne.

Tilbage i maj blev Teitur Skoubo ved Retten i Odense idømt to og et halvt års fængsel for at have voldtaget en 25-årig kvinde, som han slog til blods, da hun en novembernat sidste år havde taget realitydeltageren med hjem.

Han ankede dog straks dommen, og i landsretten fandt man det for nylig bevist, at samlejet mellem ham og offeret stoppede, da samtykket blev trukket tilbage. Derfor blev han frifundet for voldtægt, men blev i stedet dømt for vold.