Tatoveringssamlingen løber op på omkring 20-25 stykker hos den kendte 47-årige tidligere tennisspiller og mediepersonlighed Frederik Fetterlein.

Og der er både et par stykker med skrift og nogle, der symboliserer hans børn. Men nu har han fået en ny, som han selv beskriver som 'crazy'.

For da han forleden besøgte Goldfinger Tattoo Club i Sorø, skulle der ske noget helt andet.

»Tatovøren spørger mig: 'Hvorfor får du ikke et billede af dig selv?',« siger Frederik Fetterlein.

Frederik Fetterleins 28-årige kæreste, Andrea Tolic, var fuldstændig med på idéen og blev ved med at sige, at hun syntes, det var en god idé. Og ikke længe efter lå Frederik Fetterlein på briksen i gang med at få tatoveret et billede af sig selv.

»Jeg blev lokket af min kæreste, hun syntes det var totalt sjovt,« siger Fetterlein.

Han fortæller dog, at det på trods af det lidt usædvanlige motiv ikke er fuldstændig ligegyldigt for ham, hvem der rammer ham med nålen.

»Jeg vidste jo godt, at tatovøren var sindssygt dygtig til at lave portrætter. Jeg ville aldrig få det lavet hos en, der var en dårlig tatovør,« siger Frederik Fetterlein.

Frederik Fetterlein fortæller, at hans mange tatoveringer ikke kun vækker opsigt blandt bekendte. Flere gange har han oplevet at blive stoppet på gaden, fordi folk vil høre, hvad de mange tatoveringer forestiller.