De har begge spillet med i tv-serien 'Broen' – dog ikke samtidig, og det er måske meget godt. Umiddelbart virker stemningen mellem de to skuespillere Christopher Læssø Christensen og Kim Bodnia nemlig en anelse trykket.

På sin Facebookprofil beskylder værten fra 'Danmark har talent', Christopher Læssø Christensen, den 50-årige Kim Bodnia for at have kaldt ham ’et sort svin’.

Det gør han som reaktion på en historie, som i går blev bragt af BT og en lang række andre danske medier. I artiklerne blev det afsløret, at en af grundene, til at Kim Bodnia takkede nej til at medvirke i tredje sæson af krimiserien Broen, var, at han følte sig utryg i Sverige på grund af sin jødiske baggrund.

Det har fået Christopher Læssø Christensen til at dele et screenshot af en artikel fra Ekstra Bladet med ordene:

»Siger manden som en gang kaldte mig ’sorte svin!’ i en 7/11- HYYYKLEER!!!!!«

Se Facebookopslaget her. Artiklen fortsætter under artiklen.

I kommentarfeltet forklarer han, at episoden fandt sted en nat for fire år siden i en 7-Eleven-butik ved Rådhuspladsen.

»Han kommer hen til disken, hvor jeg står og bliver betjent, og idet jeg vender mig om og smiler til Mr. Bodnia himself, udbryder han "Sorte svin"- der går et moment, det 'sorte svin' hænger i luften, men jeg er så træt og paf, at jeg ikke formår at tage til genmæle,« skriver Talent-værten.

Christopher Læssø Christensen ønsker ikke at kommentere på opslaget yderligere over for BT, men på Facebook skriver han, at han aldrig har glemt episoden, fordi han var stor fan af Kim Bodnia, inden deres møde i 7-Eleven.

Kim Bodnia udtaler via sin manager til BT, at han ikke kender Christopher Læssø Christensen. Derudover har han ingen kommentarer.