Michael Bjørnson fra 'Talent 09' bliver i morgen hængt ud på forsiden af Se og Hør.

Her hænges han ud for at have været sin syngende kone Maria utro ved at sende en pornosms til sin massør. Men det er langt fra sandheden, siger Michael, der nu vil politianmelde Se og Hør.

- Det er det pureste opspind. Se og Hør har skygget mig i 14 dage, for at se om jeg var utro. Men det var jeg ikke. Jeg sendte en sms, men det var det, siger Michael Bjørnson til bt.dk.

Ifølge Michael Bjørnson chattede han en aften med en veninde på nettet. I kådhed sendte han et billede af sit lem til kvinden. Det billede fik Se og Hør ifølge Michael Bjørnson på mystisk vis fingrene i, og de skyggede derefter Michael i 14 dage.

- De fulgte efter mig, og ja jeg besøgte hende pigen, som jeg sendte billedet til. Hun har lavet en kostplan til mig, og hun er sportsmassør, så hun masserede min ryg, inden jeg forlod hende hjem igen. Jeg har på intet tidspunkt været sammen med hende. Det kunne jeg aldrig finde på, siger Michael Bjørnson til bt.dk.

Mandag middag ringer Se og Hørs chefredaktør, Kim Henningsen, til Michael Bjørnson, og konfronterer ham med Se og Hørs viden om hans gerninger.

- Han ringer til mig og siger, at jeg har en halv time til at fortælle Maria om billedet af min tissemand. Hvis jeg ikke selv gør det, vil de ringe og fortælle hende om billedet, og om at de har billeder af mig hos kvinden, fortæller Michael Bjørnson.

Ifølge Michael Bjørnson er billedet af hans lem blevet stjålet, og Se og Hør har derfor ifølge Michael Bjørnson købt hælervarer.

Michael Bjørnson tigger og beder i telefonen Kim Henningsen om ikke at afsløre noget for Maria, da han ser det som er en krænkelse af privatlivets fred. Men ifølge Michael Bjørnson er Kim Henningsen ligeglad.

- Kim Henningsen sagde, at jeg skulle have tænkt mig om, før jeg tog det billede. Nu vil jeg politianmelde Se og Hør, og jeg er helt sikker på, at jeg vinder den sag, siger Michael Bjørnson.