Selv om det er mere end et årti siden, at Steve Irwin døde efter en tragisk ulykke, så har hans datter først nu set et særligt interview med dyreelskeren og tv-personligheden, hvilket har fået hende til at afgive et livslangt løfte til sin elskede far.

Den australske krokodillejæger, der døde i 2006 efter at være blevet stukket i hjertet af en pilrokke under tilblivelsen af tv-optagelser, blev før sin død interviewet på tv, og de billeder cirkulerer nu på internettet, hvorefter datteren Bindi Irwin har opdaget det gamle interview med hendes far.

I interviewet ses en rørt Steve Irwin fortælle, hvornår han har tænkt sig at træde tilbage fra sin vedvarende kamp for at bevare dyreliv.

»Når mine børn kan tage den ‘fodbold,’ jeg kalder dyreliv,’ og løbe den op. Når de er klar til at påtage sig vores mission, vil jeg gerne træde til side,« siger han med tårer i øjnene og fortsætter:

»Og jeg garanterer dig, at det bliver det stolteste øjeblik i mit liv. Mit arbejde vil være gjort, og så vil jeg vide, at jeg har nået mit ultimative mål - at være i stand til at træde til side og lade dem videreføre min mission.«

Bindi, der var bare otte år gammel, da hun mistede sin far, er nu 19 år, og hun fortæller på Instagram, at hun er klar til at vie sit liv til det arbejde, hendes far begyndte.