Nu går det løs igen. Den populære tv-serie 'Klovn' vender tilbage med en ny sæson.

Seks sæsoner og to spillefilm. Det er, hvad Frank Hvam og Casper Christensen hidtil har præsenteret i Klovn-serien. Den første sæson fik premiere i 2005. Den sjette og sidste sæson blev vist på skærmen i 2009, og efterfølgende gjorde Frank Hvam og Casper Christensen det klart, at det var slut med 'Klovn'.

Sådan blev det dog ikke. Året efter fik 'Klovn - The Movie' premiere i biograferne og solgte imponerende 850.000 billetter. Fem år senere - i 2015 - kom efterfølgeren 'Klovn Forever', som fik over en halv milion mennesker i biograferne. I 2017 afslørede Frank Hvam og Casper Christensen, at 'Klovn' ville vende tilbage med en syvende sæson. Sæsonen er nu få dage fra premiere.

Tilbage til hverdagen

I forbindelse med lanceringen af sæson syv udtalte Frank Hvam og Casper Christensen, at konceptet 'Tilbage til hverdagen' var den overordnede præmis i den nye sæson, og at tiden også er overens med virkeligheden. Dermed vender serien altså tilbage til det oprindelige tema, som også prægede de tidligere sæsoner.

»Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting. Hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs. Og så gøre det til et stort problem« udtalte Frank Hvam og Casper Christensen til TV2 i februar 2017.

De to Klovn-film indeholder derimod meget drama og store følelser væk fra hverdagens normale rammer.

Flere kendte ansigter er med

Lige fra starten af Klovn-universet har flere kendte ansigter gæsteoptrådt i tv-serien såvel som i filmene.

Den nye sæson er ingen undtagelse.

Casper Christensen har fået sig en ny 'Klovn-kone', som spilles af Aqua-sangerinden, Lene Nystrøm. Frank Hvam derimod er stadig gift med den tålmodige Mia. Derudover er også B.S. Christiansen, Erik Clausen og grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen med på rollelisterne.

Den nye sæson af 'Klovn' starter mandag 13. august kl. 20.50 på TV2.