Den amerikanske tv-stjerne Sarah Hyland har været meget åben og ærlig omkring sin kroniske nyrelidelse, der betyder, at hun har gennemgået 16 operationer og to nyretransplantationer i sine 28 første leveår.

Og nu har hun åbent fortalt om det seneste hospitalsbesøg, der dog i udgangspunktet ikke har noget at gøre med nyrerne.

I sin story på Instagram forklarer hun, hvordan hun pludseligt fik et ildebefindende fredag.

'For at gøre en lang historie kort, så blev jeg indlagt, fordi jeg følte, at jeg blev kvalt af et eller andet i mit hjem,' siger hun.

Hyland, der er kendt for sin rolle som den til tider blanke Haley i 'Modern Family', fortæller, at hun havde svært ved at trække vejret og havde brystsmerter.

'De foretog en række prøver adskillige gange, og der er ikke noget fysisk galt med mig,' siger hun.

Den unge skuespiller har tidligere været åben omkring sine lidelser. Hun lider blandt andet af multicystisk dysplasi, som betyder, at hendes nyrer danner cyster, der skal fjernes.

Ved begge transplantationer har familiemedlemmer været donorer. Først faderen og derefter broderen, efter Sarah Hylands krop afstødte faderens donation.

Lidelsen gjorde, at hun på et tidspunkt overvejede at tage sit eget liv.

»På et tidspunkt var jeg meget deprimeret. I en længere periode overvejede jeg selvmord,« sagde hun i et interview med magasinet Self.

»Jeg var gået gennem 26 år af altid at have været en byrde. Af altid at være nødt til at blive hjulpet, at få omsorg, fordi jeg altid har haft helbredsproblemer. Og det er virkelig en følelse af hjælpeløshed. Den slags kan være meget hårdt for en person at gå igennem.«

Derudover lider hun også af endometriose. En lidelse, hvor livmoderslimhinde-lignende væv er kommet uden for livmoderen. Det resulterer i store smerter i underlivet.