Det ser ud til, at Game of thrones-stjernen Sophie Turner tager et direkte opgør med sin skuespiller-kollega Evangeline Lily.

Evangeline skrev nemlig for nyligt på sociale medier, at hun ikke havde tænkt sig at blive indendøre på trods af corona-udbrud.

'Nogle værdsætter livet højere end frihed, mens andre værdsætter frihed over deres liv. Vi tager alle vores egne valg,' skrev hun som svar til en af de mange vrede mennesker, som kommenterede opslaget.

En vrede, som også ser ud til at være blevet vakt i Sophie Turner, skriver Entertainment Weekly.

»Bliv indenfor. Lad være med at være f***cking dum. (Så laver Turner citattagn i luften, red.) 'frihed over dit helbred.' Jeg er fuldstændig ligeglad med din frihed. Du kan smitte andre folk, andre sårbare mennesker omkring dig, hvis du gør det her. Så bliv inden døre folkens. Det er ikke sejt, det er ikke stort, det er ikke klogt,« lyder det fra en meget direkte Turner.

Sophie Turner har ikke nævnt nogen navne på dem eller den, som opslaget er rettet imod, men mange mener, det er tydeligt møntet på Lily.

Foruden at tale om at sætte sin frihed over sit helbred, så slutter Turner også med at nævne, at 'det er så teen', mens hun holder sin kop op til en lille skål.

Og te var netop, hvad man kunne se på Evangeline Lilys oprindelige billeder. Der skrev hun opdateringen til et billede af sin morgen-te.

Evangeline Lily, som nogle måske kender fra 'Ant man'-filmen eller serien 'Lost,' er desuden med sikkerhed i nærheden af en sårbar person.

Det skrev hun nemlig også, da hun lavede sit opslag.

Hun har nemlig sin far boende hos sig.

En far, der har kræft på et meget fremskredent stadie, fortalte hun i kommentar-sporet.