Godt nok bliver budskabet leveret lidt kryptisk, men det er ikke til at misforstå.

Den 30-årige topmodel Martha Hunt skal giftes.

Det 'oplyser' modellen på Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv, der holder pegefingeren hen over sin mund – som man går, når man tysser på nogen. En posering, der henleder fokus på en store, skinnende ring på hendes ringefinger.

'Jeg har en hemmelig...,' skriver hun som billedtekst.

Den kryptiske udmelding i sig selv ville måske ikke være nok til at konstatere, at Martha Hunt er blevet forlovet, men bladrer man videre i opslaget, finder man to billeder af supermodellen sammen med kæresten gennem mange år, fotografen Jason McDonald.

McDonald selv har også været i gang på Instagram, hvor han har delt et billede af parrets hund, Bear, med en ring – identisk med den modellen bærer på sit opslag – i sit halsbånd, hvor der også hænger et hundetegn, som har parrets initialer J + M og datoen 1-5-20 indgraveret.

'Ring-BEAR-er,' skriver Jason McDonald som billedtekst.

Under begge Instragram-opslag vælter det ind med lykønskninger fra familie, venner, bekendte og fans af det nyforlovede par.

Hvornår brylluppet skal stå, melder ingen af opslagene noget om.

Ifølge Vogue har Martha Hunt og Jason McDonald dannet par siden 2015, hvor de to mødte hinanden i forbindelse med en fotografering for mærket Free People, som modellen er talsperson for.

Den 30-årige amerikanske model har været en såkaldt 'Angel' for undertøjsmærket Victoria's Angels siden 2015 og har siden da gået i flere af de kendte modeshow. Et job, der ifølge mange er en af de mest prestigefyldte, man kan få som model.

Derudover har Martha Hunt indtaget catwalken i forbindelse med modeshow for store mærker såsom Balmain, Chanel, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Givenchy, Louis Vuitton og Prada.