Emily Ratajkowski anklager fotografen Jonathan Leder for et seksuelt overgreb.

Det gør den 29-årige model og skuespillerinde i et brev på The Cut, hvor hun påstår, at overgrebet skete i 2012, da hun var 20 år gammel. Det skriver The Guardian.

Her var Emily Ratajkowski angiveligt taget hjem til fotografen i New York i forbindelse med et ubetalt photoshoot, som skulle hjælpe hende med at få flere billeder i sin portfolio.

»Da jeg så, at han havde lagt gammeldags lingeri klar til mig, begyndte jeg at få en forståelse af, hvilken type pige han ville have, jeg skulle være,« skriver modellen og fortsætter:

»Min agent havde ikke nævnt, at photoshootet indebar lingeri, men jeg var ikke bekymret, fordi jeg allerede havde lavet utallige photoshoots iført undertøj.«

I brevet skriver Emily Ratajkowski, at hun valgte at gå med til at smide tøjet, da Jonathan Leder spurgte hende, fordi hun gerne ville virke professionel.

På dette tidspunkt var der også en kvindelig makeupartist til stede, men da hun forlod rummet efter photoshootet, eskalerede situationen.

Supermodellen påstår, at Jonathan Leder begyndte at spørge ind til Emily Ratajkowskis kærlighedsliv, hvorefter han forgreb sig på hende.

»Det, der skete, er lidt utydeligt bortset fra en følelse. Jeg husker ikke, at vi kyssede, men jeg husker, at hans fingre pludselig var inde i mig,« skriver hun i brevet og fortsætter:

»Hårdere og hårdere pressede og skubbede han, som ingen nogensinde havde rørt mig før eller sidenhen. Jeg kunne føle formen af mig selv, og det hele gjorde virkelig ondt.«

Emily Ratajkowski skriver endvidere, at hun med magt formåede at hive fotografens fingre ud af sig og skubbe ham væk, hvorefter han forlod rummet.

Billederne, der blev taget af Emily Ratajkowski den pågældende dag, blev i 2016 solgt i en bog, hvilket hun efter eget udsagn ikke havde givet tilladelse til.

The Cut har ifølge The Guardian kontaktet Jonathan Leder, som afviser anklagerne.

Fortografen udtaler til mediet, at anklagerne er 'for tarvelige og barnlige til, at han vil svare på dem'.

»Ved du godt, hvem du taler om?« er han citeret for at sige i The Cuts artikel.

»Det er den samme pige, som poserede nøgen i Treats! Magazine, og som hoppede nøgen rundt i Robin Thickes musikvideo ('Blurred Lines', red.). Vil du virkelig have nogen til at tro, at hun var et offer?« fortsætter han.

Page Six har været i kontakt med Jonathan Leders forlag, Imperial Publishing, som ligeledes afviser anklagerne.

De påstår, at Emily Ratajkowski har anklaget fotografen, fordi hun var sur over ikke at kunne stoppe publiceringen af hans bog.