Det er nok de færreste kvinder, der kan forestille sig at droppe skuespilleren Leonardo DiCaprio, hvis de skulle være så heldige at slå kløerne i ham.

Ikke desto mindre var det, hvad den brasilianske supermodel Gisele Bündchen gjorde i 2005, efter de havde dannet par i fem år.

Dengang lød forklaringen fra Bündchen, at han var alle tiders fyr, men at de bare ikke passede sammen som kærester.

Nu afslører hun i en ny bog, hvorfor de ikke passede sammen, skriver norske Dagbladet.

På overfladen var alt fint mellem et af verdens mest celebre par anno 2005, men Gisele følte, at Leonardo DiCaprio ikke var interesseret i at lægge sit liv om, så de fortsat kunne være et match. (Scanpix)
På overfladen var alt fint mellem et af verdens mest celebre par anno 2005, men Gisele følte, at Leonardo DiCaprio ikke var interesseret i at lægge sit liv om, så de fortsat kunne være et match. (Scanpix) Foto: ANDREW GOMBERT
Vis mere

Bogen hedder 'Lessons: My Path to a Meaningful Life', og her afslører hun gamle traumer, som meget få mennesker har kendt til hidtil.

Hun beskriver, hvordan en hektisk modelkarriere, hvor hun boede i sin kuffert, kombineret med en diæt bestående af kaffe, cigaretter og rødvin, gav hende angst og depression, og drev hende til selvmordets rand - bogstaveligt talt.

Hun stod på en altan og overvejede at springe i døden, da hun i stedet valgte at give sig selv chancen for et helt nyt liv, hvor fester og alkohol blev skiftet ud med meditation og sund kost.

»Da jeg ikke længere bedøvede mig selv med rygning, druk og alt for meget arbejde, blev jeg mere og mere selvbevidst og mere bevidst om de ting, som jeg havde valgt ikke at kigge på. Var jeg alene med ønsket om at tage mit liv op til seriøs revision? Svaret var desværre ja,« skriver den nu 38-årige model i bogen ifølge Net A Porter.

I dag lever Gisele Bündchen i en lykkelig familie sammen med NFL-stjernen Tom Brady, deres to børn og hans barn fra et tidligere forhold. (Scanpic)
I dag lever Gisele Bündchen i en lykkelig familie sammen med NFL-stjernen Tom Brady, deres to børn og hans barn fra et tidligere forhold. (Scanpic) Foto: JUSTIN LANE
Vis mere

Hun indså dermed, at Leonardo DiCaprio, som hun efter eget udsagn stadig var dybt forelsket i på det tidspunkt, ikke var villig til at følge hendes eksempel og vælge det sunde liv, og derfor måtte deres forhold stoppe.

Samtidig med livsstilsændringerne tog hendes karriere for alvor fart. Hun har siden 2007 været blandt verdens bedst betalte modeller, og menes at have skrabet over 400 millioner dollars ind.

Et år efter bruddet med Leonardo DiCaprio fandt Gisele på ny kærligheden i form af NFL-stjernen Tom Brady, som hun stadig er sammen med i dag. Parret er gift og har to børn sammen.

I morgen, søndag, deltager Tom Brady i sin ottende Superbowl, når hans hold New England Patriots møder L.A. Rams.