'Find en person, der kigger på dig, som Ivanka kigger på Justin Trudeau', lyder det drillende efter Trump-datteren kiggede smilende på Canadas premierminister.

Donald Trump havde mandag statsbesøg af Canadas premierminister Justin Trudeau, og de to magtfulde mænds møde mundede blandt andet ud i annonceringen af en fælles indsats for at forbedre vilkårene for kvinder i erhvervslivet.

Ved en rundbordsdiskussion om emnet deltog en række fremtrædende forretningskvinder samt Trumps datter Ivanka Trump, som efter eget udsagn var til stede for at rekruttere deltagere til et panel, der skal fremme kvinders vilkår.

Det skriver The Telegraph.

Men efter billederne fra mødet har ramt internettet er det noget helt andet, folk fokuserer på: Nemlig de tilsyneladende sultne blikke, som Ivanka Trump sendte efter sin sidemand Trudeau.

Reddit.com er billederne blandt tirsdagens mest populære emner, og det vrimler med vittige kommentarer om stakkels Ivanka.

'Find en person, der kigger på dig, som Ivanka kigger på Justin Trudeau', lyder det om den 35-årige Trump-datter, som er gift og har tre børn.

Foto: KEVIN LAMARQUE
Vis mere

'Ottawa bliver atombombet i dag', skriver en anden med hentydning til, at Trump måske ikke ville bryde sig om en affære mellem sin datter og premierministeren.

Foto: SAUL LOEB
Vis mere

Foto: KEVIN LAMARQUE
Vis mere

Foto: KEVIN LAMARQUE
Vis mere

Udover en masse internet-jokes kom der tilsyneladende også noget brugbart ud af mødet mellem de ellers meget forskellige statsledere.

Der var fælles fodslag, da de efterfølgende mødte pressen, og fortalte om initiativet om at hjælpe kvinder til succes i erhvervslivet.

»(Det handler om) at forstå at kvinder i ledende stillinger betyder ekstremt meget for succes, for forretning, for samfund og for hele vores økonomi,« sagde Trudeau ifølge The Telegraph.

Donald Trump benyttede pressekonferencen til at rose sin datters indsats.

»For at skabe økonomisk vækst og en masse rigtig gode, velbetalte job, må vi sikre, at vores økonomi er et sted, hvor kvinder kan arbejde og trives, og jeg synes, at det sker i stigende grad i USA. Og det er Ivanka meget involveret i. Og jeg sætter pris på, at du er involveret i det,« lød det fra USA's præsident.

Parterne undgik ifølge Justin Trudeau at tale om Trumps immigrationspolitik, som ligger meget langt fra Canadas.