Bettina Aller, Jannie Spies, Sanne Salomonsen og flere andre kendte kom forbi Skt. Pouls kirke lørdag formiddag, hvor kendisfrisøren Dennis Knudsen holdt en celeber barnedåb.

Dagens hovedperson var Dennis Knudsens kun fire måneder gamle søn, Noah. Men det var hans toårige søn, Lukas, der stjal rampelyset og charmerede alle både før og under dåben.

Den lille gut kravlede og løb tryg rundt blandt alle sin fars kendte venner, der alle kvitterede med at hilse pænt på ham.

Lukas’ høje aktivitetsniveau generede dog ikke den 57-årige kendisfrisør. Tværtimod var han ved at revne af stolthed over sine to små drenge.

Lukas måtte holde sig for ørene, da kirkeklokkerne ringede.
Lukas måtte holde sig for ørene, da kirkeklokkerne ringede. Foto: Jens Nørgaard Larsen / Byrd
Vis mere

»Det er bare guds gave til mig. Og jeg er bare så taknemmelig for, at jeg har fået de drenge ind i mit liv her. Jeg fik en mening med livet. Jeg fik det, som jeg søgte og manglede i mit liv. Det var meningen med livet at være far,« lød det fra Dennis Knudsen, der også er sluppet af med både sin depression og sin angst, efter han blev far.

»Min angst og depression er fløjet fra himlen, for nu handler det ikke om mig. Nu handler det deres liv,  og det er så befriende for mig, så jeg er lykkelig for, at jeg har fået så meget kærlighed og nærvær og omsorg i mit liv,« sagde han efter dåben med lille Noah, der var i klædt en dåbskjole lavet af Dennis Knudsens mors  på armen.

»Det er gået fantastisk. Jeg synes, at Noah har gjort det til UG. Han har været glad, og han har været stille, og han har været så dejlig nem.«

Dennis Knudsen er enlig far til de to drenge, som han har fået med en amerikansk rugemor. Og selvom lille Noah sover godt om natten, så er det ikke helt let at være alene om børnene, indrømmer han.

Dennis Knudsen med begge sønner, sin bror Dion samt deres mor, Mona.
Dennis Knudsen med begge sønner, sin bror Dion samt deres mor, Mona. Foto: Jens Nørgaard Larsen / Byrd
Vis mere

»Det er jo hårdt at have små børn, men jeg har været selvstændig i mange år, og jeg har 27 mennesker ansat, og når man er selvstændig altid, så er man vant til at have mange bolde i luften,« siger han og tilføjer:

»Jeg glæder mig også rigtig meget til, at de får mere glæde af hinanden, når han (Noah, red) bliver to, og Lukas bliver fem, så de kan lege sammen.«

Det var Dennis Knudsens lillebror, Dion Knudsen, der igen blev gudfar, ligesom han også er det til Lukas.

»Jeg elsker de drenge, og de er mit et og alt. De har beriget mit liv helt vildt. At Noah så også kom er en gave til hele familien,« lød det fra en glad Dion Knudsen.

Lille Noah var hovedpersonen.
Lille Noah var hovedpersonen. Foto: Jens Nørgaard Larsen / Byrd
Vis mere

Dion og Dennis Knudsen er meget tætte og har mange fælles venner, hvilket også kunne ses, da Dion både gav Janni Spies og Sanne Salomonsen en varm omfavnelse.

Det tætte forhold betyder også, at de Dion Knudsen ser en del til sine nevøer:

»Jeg ser dem rigtig meget: Så tit jeg kan. Jeg har jo mit eget liv, og det jeg har gang i, men jeg ser dem så tit, jeg kan, og det er rimelig meget,« lød det fra Dion, der også roste sin bror for at være god som far.

»Jeg tror, han er den mest perfekte far, der findes. Han er så elskelig. Han er så kær. Den side, som man kender af Dennis professionelt, den side tager han ikke med hjem, så når han er hjemme, så er han far med stort F,« fortæller Dion Knudsen, der er ved at uddanne sig til misbrugsbehandler.

Tidligere har han arbejdet i 27 år som steward.

Der var gang i lille Lukas i kirken. Her hilser Sanne Salomonsen på Dennis Knudsen.
Der var gang i lille Lukas i kirken. Her hilser Sanne Salomonsen på Dennis Knudsen. Foto: Jens Nørgaard Larsen / Byrd
Vis mere