Lyt til artiklen

Det er mindre end en måned siden, at Anne Louise Hassing for første gang kunne vise sin nye kæreste frem for offentligheden.

Men nu er parret gået hver til sit.

Det skriver den 55-årige 'badehotellet'-stjerne på Instagram.

'Nogen gange går livet ikke, som man lige havde drømt om. Christian og jeg har besluttet, at vi ikke skal fortsætte rejsen som kærester sammen længere,' skriver hun i sit opslag.

Det var på den røde løber inden Nordisk Films prisuddeling 'Isbjørnen 2022' i november, at Anne Louise Hassing første gang viste arkitekten Christian frem for de fremmødte journalister og fotografer.

»Vi snakkede sammen i fem timer nonstop på første date. Så vi klingede bare,« fortalte hun glædesstrålende til Se og Hør.

Og netop fordi hun var så åben om sin nye kærlighed for så forholdsvis nylig, har hun set sig nødsaget til at fortælle, at hun ikke længere er i et forhold, skriver hun på Instagram og tilføjer:

'Men altså: Single igen, og alt er okay, selv om det er hårdt.'

Anne Louise Hassing har sønnen Gustav Mingus på 17 år med eksmanden, musikeren Peter Hellemann, som hun blev skilt fra i 2017.

Efterfølgende dannede hun i tre år par med den fire år ældre kraniosakralbehandler Lars Henrik Lundsgaard. De to gik fra hinanden i foråret 2021.