Anne Hathaway er bestemt ikke begejstret for sit fornavn.

Det afslører hun i et interview i talkshowet 'The Tonight Show' med Jimmy Fallon, hvor hun fortæller, at navnet giver hende en følelse af angst.

Ifølge People udtaler den 38-årige stjerneskuespillerinde i interviewet, at hun ikke længere har lyst til at blive kaldt 'Anne'.

»Den eneste person, der kalder mig Anne, er min mor, og hun gør det kun, når hun er virkelig vred på mig. Altså sådan virkelig vred,« siger Anne Hathaway.

Anne Hathaway.
Anne Hathaway. Foto: Angela Weiss
Vis mere

»Så hver gang jeg går ud i offentligheden, og nogle råber mit navn, tror jeg, at de vil skælde mig ud,« fortsætter hun.

Skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra filmen 'The Devil Wears Prada', fortæller endvidere, at hun på filmprojekter ofte beder sine medskuespillere om at lade være med at kalde hende Anne.

»Folk er så søde, så jeg tror, at de finder på måder at komme uden om at bruge mit fornavn, fordi de ikke føler sig tilpas ved at kalde mig Anne,« siger hun.

»Anne passer heller ikke til mig. Jeg er en Annie,« fortsætter hun og fortæller, at mange for eksempel kalder hende 'frøken H' eller 'Hath' i stedet for Anne.

»Folk kan kalde mig alt andet end Anne,« forklarer skuespillerinden.

I interviewet fortæller hun også, at hun fortryder, at hun benyttede sit borgerlige navn, da hun for første gang medvirkede i en reklame som 14-årig.

»De spurgte mig, hvad jeg gerne ville kaldes, og så tænkte jeg, at det vel skulle være mit navn, som er Anne Hathaway. Det virkede som det rigtige valg, men dengang tænkte jeg ikke, at det ville betyde, at folk ville kalde mig for Anne resten af mit liv.«

Du kan se skuespillerindens interview med Jimmy Fallon i playeren øverst oppe.