Det har taget hende 14 måneder.

Kiloene fra en graviditet forsvinder ikke bare af sig selv. Det har den amerikanske skuespillerinde, Blake Lively, måttet sande.

Og det er særligt kiloene fra sin anden graviditet, som skuespillerinden har kæmpet med. Det afslører hun i et opslag på Instagram, hvor hun også kan fremvise sin særdeles flotte figur.

Den 30-årige Gossip Girl-stjerne har nemlig knoklet med at få sin gamle krop tilbage, siden hun fødte den 30.september 2016, skriver hun.

'Det viser sig, at man ikke kan tabe de 27 kilo, man har taget på under en graviditet ved at kigge på Instagram-profiler, mens man undrer sig over, hvorfor man ikke ligner alle bikinimodellerne,' skriver skuespillerinden på humoristisk vis.

'Tak til Don Saladino for at sparke min røv i form. Ti måneder tog det at tage på, fjorten måneder at tabe. Jeg føler mig meget stolt,' skriver skuespillerinden i opslaget.

Blake Lively slog for alvor igennem i rollen som den rige Serena van der Woodsen i hitserien Gossip Girl, der blev optaget fra 2007 til 2012.

Efterfølgende har Blake Lively medvirket i adskillige film, blandt andet Green Lantern fra 2011. Det var under optagelserne til den, at hun mødte den i dag 41-årige Ryan Reynolds, som hun blev gift med i 2012.

Sammen har det kendte par to døtre, James fra december 2014 og Ines fra september 2016.