De kendte danskere glimrede ved deres fravær, da ’Beverly Hills 90210’-stjernen Tori Spelling fejrede fødselsdagsfest på Næsbyholm Slot

Gæstelisten var prangende. Remee. Caroline Fleming. Frederik Fetterlein. Modellen Lykke May, og ’X Factor’-dommeren Mette Lindberg. Ja, der gik sågar rygter om, at den tidligere ’Baywatch’-babe Carmen Electra ville kigge forbi.

Det var bare nogle af de kendisser, der efter sigende skulle tage turen til det idylliske Næsbyholm Slot nær Glumsø, hvor slotsparret Christel Winther og Morten Lund havde inviteret til fødselsdagsfest for skuespilleren Tori Spelling, som de er kommet tæt på i den tid, hun og hendes mand, Dean, og parrets tre børn har været i København.

Virkeligheden så dog noget anderledes ud. Efter mere end halvanden time var det kun bloggerne Mascha Vang og Irina Babenko, der havde fundet vej op ad den røde løber. Og Tori selv? Hende så den fremmødte presse ikke noget til.

»Det tager jo noget tid at få gjort Hollywoodstjerner i stand,« lød forklaringen fra danske Claus Hjelmbak, der har boet i Los Angeles i en årrække og flere gange har været mand for at skaffe stjerner som Paris Hilton og Pamela Anderson til Danmark, og som har stået for gæstelisten.

»Der var åbenbart mange arrangementer i byen, så mange ankommer ved 22-tiden. Det er jo langt fra København, men jeg ved, at Cath Danneskiold og Elisa Lykke kommer. Udover det har jeg haft rigtig travlt med Tori…«

Hvad med Remee? Jeg kan se på Instagram, at han er på vej til Tyrkiet…

»Han og Tori er blevet rigtig gode venner. Men da vi sad med ham til Elle Awards, vidste han ikke, om han skulle flyve i sit privatfly eller ej. Det er sådan nogle ting, der kan ske…«

’Det er irriterende’

Christel Winther, der er vant til at arrangere store fester, er ked af, at hun overlod gæstelisten til Hjelmbak.

»Jeg synes, det er lidt irriterende. Normalt har jeg fuldstændig styr på den slags,« slog hun fast.

Bryllupsplanlæggeren Christel, der medvirker i TV3-serien ’Købmænd på første klasse’, drømmer om, at hun og Tori kan arbejde sammen om at planlægge bryllupper over hele verden og ville derfor gerne vise Næsbyholm Slot frem som en mulig ’location’. Derfor havde hun og Morten også selv betalt for festen.

BT måtte dog forlade festen uden et glimt af den 43-årige fødselar.