Da der var allermest gang i karrieren, var Lindsay også popstjerne.
Da der var allermest gang i karrieren, var Lindsay også popstjerne. Foto: CHRIS PIZZELLO

Millionerne er væk

Lindsay Lohan er rykket ind i børneværelset hjemme hos mor i New York - langt væk fra Hollywood

Før fik hun 12 millioner kroner for en enkelt filmrolle. Men nu er pengene væk. Kreditorerne står i kø. Og den forhenværende Hollywood-diva Lindsay Lohan er flyttet hjem til sin mor på Long Island i New York.

Både målt i prestige og kilometer er der tragisk langt fra Lindsay Lohans forhenværende stjernestatus til hendes nuværende tilholdssted: børneværelset hjemme hos mor på Long Island - 5.000 kilometer fra filmbyens glitter og glamour.

Lindsay

Lindsay Lohan

For under ti år siden toppede film som ’Mean Girls’ og ’Freaky Friday’ hitlisterne. Hollywood-producenter stod på nakken af hinanden for at få en aftale i land med den smukke, nye stjerne. Til prisuddelingerne og på filmsettet gnubbede Lindsay skuldre med superstjerner som Meryl Streep, Sharon Stone og Robert De Niro.

Bunden nået

Men så gik der sprut, party, problemer og piller i Lindsays i forvejen skrøbelige hverdag. Showbiz-byens værste elementer kom krybende ud af træværket og lokkede med de lette stimulanser. Og istedet for at følge den sikre vej imod stjernerne, der allerede var stukket ud, valgte Lindsay den nedadvendte spiral.

FILE USA LINDSAY LOHAN MOTOR ACCIDENT

Og bunden blev nået, da den i dag 26-årige Lindsay efter nytår måtte forlade sin lejede luksusbolig i Los Angeles og tage turen på turistklasse hjem til østkysten, hvor hun nu bor gratis hos Dana Lohan - moderen, der fuld af håb pressede sin datter til de første roller for 15 år siden.

Kun toppen af isbjerget

Men den ufrivillige adresseændring er kun toppen – eller bunden? – af isbjerget.

Lige før nytår floppede Lindsays seneste tv-projet ’Liz & Dick’, en miniserie om Elizabeth Taylor og Richard Burton. Det amerikanske skattevæsen skrev til Lindsay og fortalte hende, at hun skylder dem over to millioner kroner. En yngre mandlig kollega, der ellers kun har gjort sig i pornobranchen, kaldte Lindsay ’amatøragtig’.

Lindsay Lohan

Og da mor og datter over hals og hovede fløj til Los Angeles for at deltage i Lindsays tyvende retsmøde (denne gang for spirituskørsel), blev de afvist af det hotel, hvor de med røde øjne forsøgte at leje sig ind.

Mens hun stadig var rig og berømt, smadrede Lindsay og hendes tvivlsomme venner nemlig et værelse på hotellet. Og nu er ’Lohan’-navnet altså havnet på ’smid-ud’-listen.

Lindsay Lohan

- Lindsays nedtur er næsten total, siger journalist Harvey Levin, der som stifter og ejer af gossip-hjemmesiden TMZ, ellers har set lidt af hver.

Det var samme TMZ, der greb Lindsay Lohan i dennes seneste løgn.

Med nuværende bopæl på den amerikanske østkyst påstod Lindsay nemlig, at hun igen var for syg (lungebetændelse) til at flyve og således for syg til at møde op til sidste uges retsmøde.

Og det var først, da TMZ bragte dugfriske fotografier af en ivrigt rygende, drikkende og ikke spor syg Lindsay, at piben fik en anden lyd.

Efter dén afsløring fik mor og datter nemlig travlt med at booke to pladser på det næste fly til Los Angeles, hvor de med nød og næppe afkom til tiden.

Og Harvey Levin siger:

- Jeg har ingen anelse om, hvad Lindsay Lohan får tiden til at gå med hjemme i Long Island. Men filmroller bliver det i hvert fald ikke til.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.