Et af de nyere billeder af Nicole Richie på hendes egen Instagramprofil har fået hendes følgere til at diskutere stjernens vægt.
Et af de nyere billeder af Nicole Richie på hendes egen Instagramprofil har fået hendes følgere til at diskutere stjernens vægt. Foto: Instagram/@nicolerichie

Lionel Richies datter Nicole Richie er igen kun skind og ben. Den 32-årige formentlig anoreksi-ramte kvinde vejer nu kun 40 kilo - det samme som hun vejede tilbage i 2006. Det skriver den engelske avis The Sun.

I 2006 blev der offentliggjort et billede af hende i bikini fra en strand, hvor hun løb, og man kunne tydeligt se hendes ribben og brystben. Den tidligere reality-stjerne, som i dag er tøjdesigner, blev tirsdag aften fotograferet, da hun deltog i den britiske tøjdesigner Antonio Berardis middag i Beverly Hills.  Her kunne man se hendes magre ansigt med en stærkt defineret kæbeknogle.

Anoreksi

The Sun skriver, at hun angiveligt lever af en kost bestående af solsikkefrø, selleri og juice, og at hun bruger tyggegummi for at holde sulten fra døren.

For to år siden, lod hun sig fotografere i en sort bikini, og her vejede hun noget mere, selvom hun stadig var tynd.

Siden er kiloene raslet af hende.

Twitter Xtina

Nicole virkede tyndere end normalt i juni 2013, da hun bar en guldkjole ved CFDA Fashion Awards i New York.

I slutningen af oktober, optrådte hun i en sort kjole med en dyb halsudskæring, og her kunne man tydeligt se hendes brystben. Også andre gange i november og december har man kunne se at skulderknogler, hofteben er blevet tydelige og armene er blevet meget tynde, skriver The Sun.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.