Den tidligere landsholdsspiller mistede sin søn Jon, da denne var bare 26 dage gammel.

Den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting har tidligere beskrevet i sin selvbiografi, hvordan han mistede sin kun 26 dage gamle søn til meningitis. Nu stiller han sig for første gang op til et offentligt arrangement for at fortælle om den frygtelige sygdom, når World Meningitis Day markeres i Danmark.

Stig Tøfting har ry for at være en hård hund på fodboldbanen. Flere gange har han også taget sine aggressioner med sig, når han forlod banen, hvilket har resulteret i flere voldsanmeldelser og to domme. Men når snakken falder på sønnen Jon, bliver den store mand blød.

Tidligere på året kunne man se fodboldkommentatoren få en mindetatovering med en engel og et lille barn på den brede ryg, da han besøgte ’Tattoo Salonen’ i TV3-programmet af samme navn.

Her fortalte en bevæget Stig Tøfting, hvordan han stadig tænker på den søn, han mistede til sygdommen meningitis, da drengen kun var 26 dage gammel.

- Det var hårdt for hele familien, men man lærer at leve med det. Man kommer aldrig over det. Men man lærer at leve med det, fortalte Stig Tøfting, der også har sønnens fødsels- og dødsdag tatoveret på begge underarme. 

LÆS MERE:

- I det stille nu kan man tænke tilbage på de ting, man ikke har mere. Her i livet bliver vi klar over, hvor meget vi egentlig holder af de ting, vi mister.

I Danmark rammes 200 danskere af sygdommen, som er en betændelse i hjernehinderne, der koster mere end hver tiende livet. Stig Tøfting vil åbent fortælle sin historie den 24. april, når World Meningitis Day for første gang markeres i Danmark.