Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Trods flere år i rampelyset blandt reality-kendisser og en kåring som indehaver af Danmarks bedste bryster har tilværelsen ikke været nem for Stephanie Star.

I B.T.'s livestudie fortalte hun ærligt om de smerter, livet som botoxdronning har medført. For det giver skader med alle de forskønnelser.

Men før hun nåede til den erkendelse, skete der noget alvorligt i hendes liv, som også medførte store smerter.

»Jeg blev kørt ned, da jeg kom gående, af en bilist i 2015. Så fik jeg også en tarmsygdom, som jeg på det tidspunkt mistænkte for at være noget celleforandring. Så tænkte jeg, nu er det nok.«

Sådan siger Stephanie Daniela Cipu aka Stephanie Star, der er aktuel med bogen 'Glansbilledet der blev krøllet' og DR3-dokumentaren 'Plastikdronningen siger farvel', hvor hun gennemgår en mindre forvandling.

»Jeg kiggede mig i spejlet og spurgte mig selv, hvad det skulle gøre godt for. Det var ikke det værd.«

Hun har nemlig droppet den vilde makeup og et ansigt fyldt med botox og filler, der gav hende tilnavnet Plastikdronningen og var en stor del af hendes image som Stephanie Star.

Men det var en hård omgang at nå til erkendelse af, at hun skulle ændre livsstil, fortæller 52-årige Stephanie Daniela Cipu.

Foto: DR
Vis mere

»Det tog overhånd, at jeg fik alt for mange behandlinger hele tiden. Den ene skade skulle dække den anden skade, som skulle dække den tredje. Til sidst lignede jeg en abe ved min mund, fordi den var overbehandlet med filler. Jeg lignede et freakshow,« fortæller hun.

Det var dog det alvorlige trafikuheld, der for alvor fik sat skub i tankerne. Det medførte kroniske smerter og problemer med tarmen og fik den italienskfødte kvinde til at tage sit liv op til genovervejelse.

Stephanie Daniela Cipu fik sin første botoxbehandling som 45-årig efter at have medvirket i realityprogrammet 'Singleliv'. Hun ville ud og lege teenager, som hun formulerer det.

»Men det blev alt for voldsomt. Jeg glemte 'alt med måde'-knappen, og det har nogle konsekvenser.«

Foto: DR
Vis mere

For det er en langvarig proces at få drænet for eksempel læberne for de mange indsprøjtninger, og lige nu har hun sorte rande under øjnene. Derudover planlægger hun sin kost og kosttilskud ned til mindste detalje.

»Om ni måneder har jeg fået renset mit system ud. Det bliver flot.«

Men at lade seerne følge hendes forvandling er en del af en større mission. Stephanie Daniela Cipu vil nemlig også være et bedre forbillede for de unge. Hendes mål er at hjælpe andre piger med at sætte pris på deres krop og udseende og ikke lade sig forblænde af de modeikoner, de ser i medierne.

»Når man er i overhalingsbanen og er et brand – jeg var god til at skabe Stephanie Star – så når man nogle andre lag og får nogle tilbud, hvor man glemmer sig selv. Derfor beder jeg om forladelse hos alle de unge. For jeg har været med til at ødelægge meget.«

Hun tilføjer dog, at hun slet ikke dømmer dem, der får behandlinger for at mindske de ydre konsekvenser af stigende alder ved hjælp af for eksempel filler og botox.

»Men tal med nogen, der har forstand på det, og start i det små og ikke, som jeg gjorde det.«

Andre læser også