Butikskæden Spar ønsker ikke længere, at Rasmus Bjerg skal reklamere for virksomheden på tv. Beslutningen er taget, efter komikeren natten til lørdag overfaldt en bartender i København.

Igen og igen har danskerne i løbet af 2009 set ham tone frem på skærmen midt i en reklamepause, som en meget tilfreds og entusiastisk Spar-kunde. Men det er slut nu. Butikskæden ønsker ikke at fortsætte samarbejdet med den kendte komiker.

- Vi er glade for samarbejdet med Rasmus, som vi kender som en både professionel og behagelig person. Mens hans opførsel, som beskrevet i dagspressen, er naturligvis helt uacceptabel og uforeneligt med det, vi ønsker at stå for, siger Michael Østergård, der er administrerende direktør i Spar, til eb.dk.

Dog mener han også, at alle mennesker fortjener en chance til. Derfor er det ikke utænkeligt, at Spar i fremtiden igen vil gøre brug af Rasmus Bjerg, der indtil nu har medvirket i syv reklamefilm for butikskæden. Ergo er samarbejdet kun er afbrudt 'indtil videre'.

- Selvom hans handling er alvorlig og uacceptabel, ønsker vi ikke uden videre at slå hånden af et menneske, der siger undskyld og beder om hjælp. Vi har derfor stoppet en række planlagte reklamefilm, men udelukker ikke at genoptage samarbejdet med Rasmus, når vi ser, at han er kommet på ret kurs igen, siger direktøren for SPAR.

Rasmus Bjerg overfaldt natten mellem fredag og lørdag en servitrice på Café Grotten i København. Servitricen ventes mandag at politianmelde skuespilleren for overfaldet, der skete i en brandert.

Selv har skuespilleren undskyldt episoden. Han siger, at han er ramt af stress og depression.