Den 31-årig spanske ingeniør Alicia Young er blevet et internet-hit, fordi hun på sin blog dagligt uploader billeder af sine bryster.
Den 31-årig spanske ingeniør Alicia Young er blevet et internet-hit, fordi hun på sin blog dagligt uploader billeder af sine bryster. Foto: Alicia Young

Den 31-årig spanske ingeniør Alicia Young er blevet et internet-hit, fordi hun på sin blog dagligt uploader billeder af sine bryster.


Du kender det måske fra Facebook: Nogle opdateringer er mere spændende og vækker større opmærksomhed end andre.

En af dem, som forstår at skaffe sig opmærksomhed er en 31-årig kvindelig blogger, som er blevet et internet-hit. Den spanske ingeniør Alicia Young har ved dagligt at poste billeder af sin barm fået mere end 25.000 følgere af hendes blog, aliciatetas.blogspot.co.uk.

Roselyn Sanchez

Heidi Montag


Bt.dk har med undren derfor spurgt den barmfagre spanier, hvorfor hun gør det, og hvordan det begyndte.

Idéen opstod fordi sex fylder så meget på Internettet. Det er for eksplicit og alle pop-up-reklamerne forstyrrer, forklarer hun.

- Det at kunne værdsætte erotik - og hele forestillingen om det - var forsvundet. Jeg ville derfor vende tilbage til 'forførelsen', men jeg havde aldrig troet, at det her kunne nå så mange mennesker, lyder det fra den 31-årige spanier

Indholdet på hendes blog gør dog, at kun ganske få kender ansigtet bag bloggen.

Brystvorte tattoo - split


lars_0.jpg


- Alle andre end mine venner kender nærmest til bloggen. Men anonymitet er grundlaget for mit rigtige liv og arbejde, forklarer hun.

Siden hun blogger under hendes efternavn har man i britiske medier spekuleret på, om hun er en af de godt 250.000 engelske expats, dvs. firmaansatte udstationeret i udlandet, som lever i Valencia-området.

Bloggen med de andre billeder og opdateringer tjener også et mere personligt formål.

- Jeg før det, fordi det hjælper mig med at koble af fra arbejdet og de daglige problemer. Så jeg prøver at skabe noget positiv energi og få folk til at glemme deres problemer.

Derfor bruger hun også masser af tid på bloggen.

- Lige nu er jeg oppe på tre billeder på dag, jeg bruger tid på mails, twitter og at skrive kommentarer osv., men alle mine følgere er det værd. De giver mig daglig energi og glæde, fortæller Alicia Young.

Du kan følges hendes blog her

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.