Lyt til artiklen

Den danske producer ’Soulshock’ fandt sin kone blødende og døende i deres hus i Californien.

Tidlig lørdag morgen (dansk tid) fandt den verdenskendte danske musikproducer og komponist Carsten ’Soulshock’ Schack sin kone bevidstløs og blødende i deres hus i West Hollywood, Californien. Nu udtrykker den forhenværende X Factor-dommer for første gang sine følelser efter dødsfaldet.

»Ord kan slet ikke udtrykke, hvor ødelagte vi er efter det tragiske tab af vores elskede Maxee.«

Sådan begynder Carsten ’Soulshock’ Schack en udtalelse, som BT har fået via danskerens manager i Los Angeles.

Læs også:

Og Carsten Schack, der selv ringede efter ambulancen, efter han fandt konen Charmayne ’Maxee’ Maxwell blødende på gulvet, fortsætter:

»Som helhjertet mor og hustru dannede hun centrum i vores verden. Vi savner hende forfærdeligt. Og vi vil gerne sige tak til alle, der har udtrykt deres kondolencer. Alle disse hilsner har været en stor trøst i disse utroligt svære dage.«

Til sidst beder Carsten Schack, der har boet fast i Los Angeles i over tyve år, alle om at respektere familiens privatliv, mens de sørger. Og han underskriver sin udtalelse:

Læs også:

’Carsten Schack (Producer Soulshock) and Nicolaj Hojer Schack’.

Nicolaj er Carstens Schack og Charmayne Maxwells ti-årige søn, der sov i sit værelse, da hans far fandt sin døende Maxee på gulvet.

Og selvom det ikke nævnes i Carstens Schacks udtalelse er det tydeligt, at forholdet imellem både mor, far og søn var kærligt og tæt.

I et tidligere interview med BT har Carsten Schack således flere gange understreget, at han ikke ville være den mand, han er i dag, hvis det ikke havde været for familiens støtte og kærlighed.

Og på samtlige sociale medier understreger både familien og kendte og ukendte venner, hvor fantastisk en person Charmayne ’Maxee’ Maxwell var over for parrets søn.

’Hun var én af mine forbilleder og favoritsangere,’ skriver skuespillerinden Porscha Coleman således.

Og Carstens Schacks gamle ven og samarbejdspartner L.A. Reid (én af USAs mest succesfulde musikproducere) viderebringer på sin twitterside blot den triste nyhed om Maxees bortgang.