Sidste års Vild med dans-vinder var i forrygende form, da hun mødte op for at overrække vinder-trofæet

Skicross-løber Sophie Fjellvang-Sølling var fredag, for anden gang i sæsonen, på den røde løber for at heppe på sin tidligere dansepartner Silas Holst.

- Jeg har det skønt. Jeg har lige været i Østrig i tre dage for at stå på ski. Det er stadig min hjemmebane, sagde hun med et stort smil.

Sidste år fejede hun alle af banen i Vild med dans og løb med førstepladsen sammen med danser Silas Holst, der også står i finalen i år. Men tilbage i maj, umiddelbart efter sin 36 års fødselsdag, mistede hun pludselig sin mand Nikolaj, som følge af en forsnævret kranspulsåre.

I dag er hun alene med sønnen Maximillian, der snart fylder to. Men fredag lagde hun ikke skjul på, at både hun og sønnen har det godt.

- Det går godt rigtig godt med ham. Han er glad, og vi skal fejre hans fødselsdag. 100 mennesker og masser af gaver. Han er stor nok til at kunne forstå det meste, han går i hvert fald og siger 'hurra hurra', fortalte hun.

Når hendes tid ikke går med ski og børnefødselsdag, passer hun sit tandlægestudie, som hun - hvis alt går vel - bliver færdig med i 2014.

- Planen er at gøre det færdig. Jeg er glad for det, men nu må vi se. Jeg har lidt andre idéer, men jeg skal være tandlæge, når jeg bliver stor, sagde hun med et kryptisk grin.

I Vild med dans-regi var hun fredag mødt op som sidste års vinder for - traditionen tro - at overrække vindertrofæet, eller rettere sagt konvolutten med vindernavnene, i slutningen af programmet.

- Jeg håber selvfølgelig, at det bliver Silas! sagde hun om sin forhenværende dansemakker.

Silas Holst nåede også at blive en god ven af Sophie Fjellvang-Sølling og ikke mindst en god støtte, da hendes verden ramlede sammen efter tabet af sin mand.