Trods seerkritik og læserbreve rummer X Factor igen grænseoverskridende dommerbemærkninger og ydmygende optrædener.

X Factor 4 er i fuld gang, og i disse dage er DR i færd med at optage de auditionprogrammer, der til januar skyder endnu en sæson af det populære underholdningsshow i gang.

Og er man som deltager gået videre hertil, så får man kritikken råt for udsødet. Det måtte social- og sundhedshjælperen Berit i går sande.

- Jeg hedder Berit og er social- og sundhedshjælper. Og jeg er her for at tage chancen ligesom så mange andre, sagde kvinden på scenen og svajede lidt nervøst fra side til side.

- Ja, går den, så går den, mumlede Thomas Blachman i sin mikrofon, hvorefter kvinden gik i gang med at synge klassikeren 'Have You Ever Seen the Rain'.
En sang hun valgte at synge i et meget højt toneleje og uden helt at ramme tonerne.

- Nu ved jeg så, hvordan det føles at blive voldtaget af en kvinde. Hold da kæft, lød det straks fra Blachman, mens han slog den ene hånd mod sin isse.

- Ej, det var rædselsfuldt. Det var helt forfærdeligt.

Med andre ord, med Blachman ved dommeroret igen, er alt som det plejer.

Sidste år modtog Danmarks Radio omkring 50 klager fra danskere, der mente, at 'X Factor' gik over stregen. Ikke mindst på grund af hårde dommerbemærkninger, den kreative klipning og udnyttelse af personer, som i visse tilfælde ikke var i stand til at gennemskue, at de blev hængt ud i programmet.

________________________________
'Synes godt om' B.T. på Facebook. Så deltager du automatisk i konkurrencen om et lækkert videokamera eller 3 måneders gratis abonnement på B.T.
Tryk 'synes godt om' i boksen herover og deltag i konkurrencen. Vinderne trækkes d. 29. oktober.