Der er efterhånden ikke længe til, at DR-parret Sofie Linde og Joakim Ingversen skal være forældre for første gang.

Den populære 'X Factor'-vært skal føde om få måneder, og allerede nu har parret styr på to helt basale ting: De ved, det bliver en pige, og de ved, hvad hun skal hedde.

Det afslørede Sofie Linde lørdag morgen i radioen, da hun var gæst i P4-programmet 'Mads og monopolet' sammen med musikeren Mads Langer og skuespilleren Nicolaj Kopernikus.

»Altså jeg har jo haft navnet parat altid. Hun skal hedde Trine,« sagde hun og supplerede:

»Jeg har aldrig mødt nogen tarvelige, der hed Trine.«

Sofie Linde og Joakim Ingversen, der begge har været værter på forskellige DR-programmer, afslørede i februar, at de skal giftes. I august meldte de så ud, at der også er en baby på vej.

I 'Mads og monopolet' lørdag fortalte Sofie Linde også, at hun mod sin forventning faktisk ikke bryder sig om at være gravid.

»Når man er gravid, kan man ærligt talt godt føle sig ligesom en chauffør, hvor der er en blaffer, der har hængt ved. Og jeg er en af de få, der bare ikke synes, det er særlig fedt at være gravid. Jeg synes ikke, det er fedt,« sagde hun og uddybede:

»Det kan godt være rimelig hårdt og rimelig fucked up at bære et liv, fordi ens hormoner bare kører rundt, og man vågner klokken to om natten og skal have hotdogs, fordi ellers så græder man.«

Sofie Linde har ikke meldt ud præcis hvornår hun har termin, men hun har tidligere udtalt til Se & Hør, at hun føder, før ‘X Factor’-liveshowsne går i gang. Det sker som regel omkring februar.

Du kan høre lørdagens udgave af 'Mads og monopolet' her.